Doğan Taşımacılık

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum Doğan Taşımacılık

Doğan Taşımacılık, Çorum şehrinde 1995 yılında kurulmuş bir taşımacılık firmasıdır. Şehir içi ve şehirler arası taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Doğan Taşımacılık, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle güvenilir ve kaliteli taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Doğan Taşımacılık, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, taşınacak yükün türüne ve mesafeye göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmeti
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
Doğan Taşımacılık, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş araç filosu ile her türlü taşımacılık ihtiyacınıza çözüm sunmaktadır. Siz de Doğan Taşımacılık'ı tercih ederek hızlı ve güvenilir taşımacılık hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Doğan Taşımacılık Yorumlar - 1

user270462

Çorum Doğan Taşımacılık Depo, taşımacılık hizmetleri konusunda oldukça profesyonel ve güvenilir bir firma. Depoları düzenli ve temiz, eşyalarımı güvenle teslim edebildim. Personelleri de oldukça yardımsever ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Ağustos 2024
Emine Vergili

Emine Vergili

Evimizi taşıdılar,bütün eşyalarınıza zarar verdiler,her şeyimiz kırıldı,mobilyalarımız kırıldı.Hurçlarım açılmış içinden her şey çıkarılmış,yırtılmış,kirlenmiş,çizilmiş.Aynı anda tayini çıkan arkadaşımın da evini getirdiler onların ki de aynı durumda.Götürdükleri şehirde adamlarımız var mobilya falan kuracaklar diyorlar hiç bir şey yapmayıp taşıyorlar.Bir de peşin para alıyorlar(Bahaneleri de esyayı götürdüğümüz de para vermiyorlar)diyorlar kesinlikle aldanmayın bütün eşyalarınıza zarar verdikleri için insanlar kalan parayı vermek istemiyor tabiki.Eşyalarımızı mahvettiler,haram zehir zıkkım olsun verdiğimiz para.Her türlü yasal haklarımızı savunacağız.Arayıp onlara söylediğimiz de bahaneler uyduruyorlar.Kabul etmiyorlar.Kesinlikle pişman olursunuz.

2023:07:21 09:51:53
Benek toptan

Benek toptan

2021:10:08 08:45:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı