Çorum Park AVM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çorum Çorum Park AVM

Çorum Park AVM, Çorum şehrinde bulunan ve geniş bir alışveriş ve eğlence alanı sunan bir alışveriş merkezidir. 2010 yılında hizmete açılan AVM, şehrin en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahiptir.

Tarihçe

Çorum Park AVM, 2010 yılında modern mimarisi ve geniş ürün yelpazesi ile hizmete girmiştir. Şehrin alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan AVM, zaman içinde birçok mağaza ve restoranı bünyesine katmıştır.

Fiyat Politikası

Çorum Park AVM, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Mağazaların çeşitliliği sayesinde herkes kendi bütçesine uygun ürünleri bulabilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş mağaza ve restoran seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
  • Otopark imkanı
  • Çocuk oyun alanları
Çorum Park AVM, alışveriş yapmak ve keyifli vakit geçirmek için ideal bir mekandır. Geniş ürün yelpazesi, uygun fiyat politikası ve eğlence seçenekleri ile herkesin beğenisini kazanmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Çorum Park AVM Yorumlar - 1

user270289

Çorum Park AVM, Çorum'da alışveriş yapabileceğiniz en güzel mekanlardan biri. Geniş ürün yelpazesi, temiz ve düzenli ortamı ile alışveriş keyfini en üst seviyede yaşatıyor. Ayrıca içerisinde bulunan restoran ve kafe seçenekleri ile de yemek molası vermek için ideal bir yer. Çalışanların ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

20 Ağustos 2024
Efkan Cildirr

Efkan Cildirr

Burger kingde kavhe, cola bardagiyla veriliyor dondurma kulahi pecetesiz eldivensiz tutuluyor ve servis ediliyor onun dışında cok guzel çok kaliteli

2017:02:13 10:08:33
Aysegul Çiçekbilek

Aysegul Çiçekbilek

Islak alanları bile muazzam bir avm. Mescit yerin dibine değilde yemek alanına konmuş, ne güzel düşünülmüş. Yaptığım bir alışveriş sonrası avm yetkililerin naif bir halde avm den memnun kaldınız mı diye arayışı, düzeltmek istediğiniz bir şey var mı diye soruşu da yenilikçi yaklaşım sergilediklerinin ve bize ve düşüncelerimize önem verdiklerinin bir kanıtı. Bayılıyorum bu mekana... Teşekkürler Ahmet Ahlatçı

2018:03:17 06:05:05
aykut sağbazar

aykut sağbazar

çorumun köklü bir firmasına yakışmayacak derecede müşteri memnuniyetinin sıfır olduğu mağaza. ne alınırsa alınsın giyilip alınması gereken ücret iadesinin mümkün olmadığı yerine hediye çeki diye uydurma bir kartın düzenlendiği çorumdaki tek mağaza. Bugün internetten alınan ürünlerde bile iade hakkı var çorumparkta yok . Mağaza müdürü mustafa bey nedense hiç mağazada bulunmuyo kasiyerlere laf anlatmaya çalışıyoruz.Sanırım inşaat sektörüne de girdiklerindendir mağazayı önemsemiyolar

2018:07:03 18:33:08
Yaşar AKKAYA

Yaşar AKKAYA

Güzel ve alışveriş yapılabilecek bir yer. Corum a yakışır...

2022:05:20 15:50:31
Hülya Tak

Hülya Tak

İçinde züccaciye den kırtasiyeye herşeyin buludunugu alışveriş noktası fiyatları bazen uygun olsada bazen dudak ucuklatiyor

2018:12:10 11:00:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı