SULTAN Sofrası Döner İSKENDER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çorum Sultan Sofrası Döner İskender

Çorum Sultan Sofrası Döner İskender, Çorum şehrinde lezzetli döner ve İskender kebaplarıyla hizmet veren bir restorandır. İşletme, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Çorum Sultan Sofrası Döner İskender, 2005 yılında açılmış olup, uzun yıllardır lezzet tutkunlarına kaliteli hizmet sunmaktadır. İşletme, geleneksel yöntemlerle hazırlanan döner ve İskender kebaplarıyla müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Çorum Sultan Sofrası Döner İskender, uygun fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve porsiyonlar, müşterilerin bütçesine uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini sunar.
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanır.
  • Hijyen kurallarına önem verir.
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışına sahiptir.
Çorum Sultan Sofrası Döner İskender'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Geleneksel Türk lezzetlerini deneyimlemek isteyen herkesi bekleriz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez SULTAN Sofrası Döner İSKENDER Yorumlar - 1

user270105

Çorum SULTAN Sofrası Döner İSKENDER Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Döner ve İskenderleri gerçekten çok lezzetliydi. Servis hızı da oldukça iyiydi. Personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

20 Ağustos 2024
Nuran Çalışkan

Nuran Çalışkan

Yemeklerin lezzeti standart. Ama serviste ilgi alaka hoşuma gitti. Seçenekler sınırlı. Menüyü genişletebilirler diye düşünüyorum. Fiyata gelince fotoğrafta görünenlere 165 tl ödedim. Artık sizin takdiriniz.

2023:07:04 23:35:30
Enes Dolgun

Enes Dolgun

Tam anlamıyla profesyonel bir işletme yemekleri olsun ilgi ve alaka olsun her konuda başarılılar ayrıca ömer beye ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

2024:01:14 18:10:20
Z Akk

Z Akk

Yemekleri güzel, mekan gayet temiz ama en beğendiğim özelliği personelin çok nazik, saygılı ve işlerinde iyi insanlar olmasıydı. 3 pilav üstü döner, 3 mercimek, 1 pilav + patlıcan kebab, 1 pilav + izmir köfte, 1 cacık, 2 künefe ve 5 içecek için 1000TL ödedik. Fiyat kalite oranı gayet iyi, gönül rahatlığıyla önerdiğim bir yer.

2023:07:16 19:03:14
Emirhan İbil

Emirhan İbil

Kesinlikle gitmeyin giden pişman olur !!! İki kişilik yemeğe 5 kişilik para ödersiniz . Anlının teriyle kazanan kim varsa helali hoş olsun ama bunlar haksız kazanç elde ediyor . Haram olsun .

2022:04:19 13:35:24
Güler Yılmaz

Güler Yılmaz

Gezmeyi ve gittiği yerlere ait yemekleri tüketmeyi çok seven bi aileyiz, her çoruma geldiğimizde döneri ve pidesi ni çok severek yiyoruz. Eti ayrı lezzet, pidesi ayrı lezzet. Başka hiçbir yerde yemediğinizi iddia edebilirim. Otopark yok, önünde yola bırakabilirsiniz.Fiyat çok makul böyle bir lezzet için. İsim yapmış pek çok yerde dönerde et tadını alamadığım çok oldu, burda gerçekten et yediğinizi anlıyorsunuz.Her gittiğimizde döner dışında birşey almadığımız için diğer yemekleri konusunda bir fikrim yok.

2019:09:22 04:32:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:00–23:30
  • Salı 06:00–23:30
  • Çarşamba 06:00–23:30
  • Perşembe 06:00–23:30
  • Cuma 06:00–23:30
  • Cumartesi 06:00–23:30
  • Pazar 06:00–23:30

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı