Avlu İşkembe Garip Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çorum Avlu İşkembe Garip Usta

Avlu İşkembe Garip Usta, Çorum şehrinde işkembe çorbası ve diğer geleneksel Türk yemekleri sunan bir restorandır. İşletme, 1995 yılında Garip Usta tarafından kurulmuştur ve o günden beri lezzetli yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat politikası oldukça uygun olan Avlu İşkembe Garip Usta'da, kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan yemekler, her bütçeye hitap etmektedir.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geleneksel Türk yemekleri
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli malzemeler
  • Temiz ve hijyenik ortam
Avlu İşkembe Garip Usta'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Hem lezzetli yemekleriyle hem de uygun fiyatlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Ayrıca, geleneksel Türk yemeklerini seven herkesin damak zevkine hitap eden bir menüye sahiptir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Avlu İşkembe Garip Usta Yorumlar - 1

user270103

Çorum Avlu İşkembe Garip Usta Restoran'da yediğim işkembe çorbası gerçekten harikaydı. Lezzeti, kıvamı ve sunumuyla beni çok memnun etti. Ayrıca restoranın temizliği ve hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan. Puan : 5

20 Ağustos 2024
Eren Yılman

Eren Yılman

24 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında kitap fuarı için gittiğim Çorum'da çorbası en güzel yer olan yer burasıdır. Dilpaça çorbasını tavsiye ederim gerek tat olsun gerek hizmet olsun gayet memnun kalınacak bir yerdir fiyat olarakta gayet uygundur.

2023:12:17 11:35:51
Huşu ile Namaz Namaz

Huşu ile Namaz Namaz

Daha önce gittiğimiz Avlu lokantasına tekrar gitme fırsatı bulduk .Küçük şirin bir mekan .Önce işkembe çorbasını denedik .Çorba unla terbiye edilmişti evde yapılan çorbayı hatırlattı, içeriği yeterli (28 TL).Daha sonra Ekmekli paça geldi (35 TL) , görünümü ve tadı çok hoştu ,iskender kebabı tarzında ama oldukça hafif lezzetli.Hafif yemek istiyorsanız tavsiye edebilirim. Garnütür olarak salata ve biber turşusu ikramı vardı.Servis oldukça hızlı yapılıyor.Fiyat performans olarak güzel.

2022:09:27 10:34:21
The President

The President

Tamamen Google yorumuna bakarak gittim ve yanılmadım.Kelle paça harika. Et suyuyla yapılıyor ve gram un yok. Helal olsun usta. Çok lezzetli. Fiyat performansta kesinlikle lezzet önde. Salata, soğan ve biber turşusu ikram.Çorbalar yanında kuru da var. Kuru da et biraz daha fazla olursa daha güzel olacaktır.

2021:08:26 21:33:50
Sedat Narman

Sedat Narman

Ekmekli dil için özellikle buraya geldim. Lezzet güzel ama malesef tabak hiç doyurucu değil. 2 tabak anca doyurur. O yüzden 100 TL ücret üzerinden düşünürsek benim için yetersiz. Çalışanlar ve garip usta biraz soğuk, güleryüzlü esnaf yüzü bulamadım. Ustanın youtube da meşhur sözleri var, bende kendisine bir tane söyleyeyim. Havanın soğuğu üşütür, insanın soğuğu incitir ustacım. Çoruma vefa borcumdan 3 yıldız verdim.

2023:09:17 18:13:39
Sümeyye A

Sümeyye A

İşkembe yemesem de eşlik etmek adına gittim kuru fasulye pilav vardı sadece yemek olarak fena değildi. Şehriyeli tavuk çorbanın tadına baktım çok yağlıydı. Ortaya getirdikleri salatada lezzetliydi. Cacık istedik ayrandan değil yoğurttan yapılmış çok yoğundu. Kelle paça içenler beğendi. Terbiyeli değil sade et suyuyla yapılmış. Fiyat performans iyi tercih edilebilir.

2021:08:26 15:47:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–22:30
  • Salı 08:00–22:30
  • Çarşamba 08:00–22:30
  • Perşembe 08:00–22:30
  • Cuma 08:00–22:30
  • Cumartesi 08:00–22:30
  • Pazar 08:30–23:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı