Alpsar Inşaat & Emlak

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Alpsar Inşaat & Emlak Çorum

Alpsar Inşaat & Emlak, Çorum şehrinde faaliyet gösteren bir inşaat ve emlak firmasıdır. Şehirdeki konut ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Alpsar Inşaat & Emlak, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Alpsar Inşaat & Emlak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli konutlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve modern konutlar
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel hizmet anlayışı
  • Geniş portföy
Alpsar Inşaat & Emlak, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Kaliteli konutlar, uygun fiyatlar ve profesyonel ekip ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Alpsar Inşaat & Emlak Yorumlar - 1

user270049

Çorum Alpsar Inşaat & Emlak Emlak Ajansı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduklarını gördüm. İlgili ve tecrübeli kadrosu ile her türlü emlak işleminde yardımcı oluyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı