Karaoğlan Balıkçılık Bahabey

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Karaoğlan Balıkçılık Bahabey Çorum

Karaoğlan Balıkçılık Bahabey, Çorum şehrinde hizmet veren bir balıkçılık işletmesidir. 1990 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve taze deniz ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Karaoğlan Balıkçılık Bahabey, deneyimli ve uzman bir ekip tarafından kurulmuştur. İşletme, başlangıçta küçük bir balıkçı dükkanı olarak hizmet vermeye başlamış, zamanla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüştür.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli deniz ürünleri sunmaktadır. Menüde bulunan çeşitli balık ve deniz mahsulleri, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Taze ve kaliteli deniz ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Deneyimli ve güler yüzlü personel
  • Temiz ve hijyenik ortam
Karaoğlan Balıkçılık Bahabey'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ve taze deniz ürünleri, uygun fiyatlar, güler yüzlü hizmet ve temiz bir ortam sunan işletmemiz, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Siz de lezzetli deniz ürünlerinin keyfini çıkarmak istiyorsanız, Karaoğlan Balıkçılık Bahabey'i ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Karaoğlan Balıkçılık Bahabey Yorumlar - 1

user270000

Çorum Karaoğlan Balıkçılık Bahabey Restoran, lezzetli balık çeşitleri ve güler yüzlü hizmetiyle beni oldukça memnun etti. Özellikle mezeleri çok lezzetliydi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

20 Ağustos 2024
Cns Ş

Cns Ş

İçerisi buz gibi klima, ısıtıcı hiçbir şey çalışmıyor. Balık önceden pişirilmiş ve ısıtılıp getirildi hamsitava sipariş verdik tam 4. Dakikada masamızdaydı bu imkansız görünüyor . Ayrıca BALIK TAZE DAHİ DEĞİLDİ kokuyordu berbat. Soğan da önceden doğranmış o da kokmuş. İçeride tüm masalar boştu sürekli dolup taşıyor yetişmiyor ondan doğramışlar desem o da imkansız. Bence buharadaki daha iyiydi aynısı sandım ama değil maalesef berbat. Ha bir de o kadar azdı ki balık inanamazsınız komik. Çorba kasesi genişliğinde.

2024:01:09 08:27:08
Zübeyde BOZ

Zübeyde BOZ

Hamsi tava söyledik. Porsiyon çok az geldi bize göre. 1 bucuk porsiyon daha iyi doyurur. Fiyatlar normal. Salata güzeldi kişi başı gelmesi cok güzel. Sadece garsonun tabak bittiyse alayım deyip önünüzden aceleyle tabak almaya çalışması bizi rahatsız etti. Sebebini anlayamadık bu hoş olmadı. Bir de tamamen İsrail ürünleri olan içecekleri satmaları hiç hoşumuza gitmedi. Daha duyarlı olabilirler.

2023:12:02 21:46:08
Sera Otel

Sera Otel

Oldukça leziz ve doyurucu sunumunun yanında personelin ilgisi Özellikle Haydar bey in samimiyetinden ötürü teşekkür ediyorum.

2023:09:26 15:26:37
Ö. Özgür

Ö. Özgür

Karpuzları kabak tadı vermeye başladı. İki seferdir kabak çıkıyor.

2023:07:02 12:49:58
Murat Solak

Murat Solak

Balıktan yoksun olan bu topraklarda gidip bir kaç balık çeşiti bulabilirsiniz , ama sakın kendi Balık tezgahlarından alıp kendilerine pişirmeye falan vermeyin , üzülür , bekler , mağdur olursunuz . Hele hele balığınızı alıp yetişmeniz gereken bir yer varsa hiç bulaşmayın , gelen talebi karşılayacak organizasyonları yeterli değildir .

2019:10:27 17:10:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar 09:00–22:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı