Elitzade et lokantası

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Çorum Elitzade Et Lokantası

Elitzade Et Lokantası, Çorum şehrinde et severler için hizmet veren bir lokantadır. 1990 yılında aile işletmesi olarak kurulan lokanta, kaliteli et ürünleri ve lezzetli yemekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Elitzade Et Lokantası, geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerini sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendini geliştirmiş ve şehrin en popüler et lokantalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Elitzade Et Lokantası, kaliteli et ürünlerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Menüsünde çeşitli et yemekleri, kebaplar ve mezeler bulunmaktadır. Fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve taze et ürünleri
  • Geleneksel Türk mutfağı lezzetleri
  • Şehrin merkezi konumunda bulunması
  • Temiz ve hijyenik ortam
Elitzade Et Lokantası, lezzetli yemekleri, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir lokantadır. Eğer siz de et yemeyi seven biriyseniz, Elitzade Et Lokantası'nı ziyaret ederek enfes lezzetlerin keyfini çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Elitzade et lokantası Yorumlar - 1

user269944

Çorum Elitzade et lokantası, lezzetli et yemekleri ve şık atmosferiyle beni oldukça etkiledi. Servis hızı da oldukça iyiydi ve personel çok ilgiliydi. Özellikle tandır kebabı ve içli köfte harikaydı. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

20 Ağustos 2024
Yunus Emre

Yunus Emre

İlk defa yol üstü durup denedik. Bence çalışanlara standart düzeyde yani asgari ücret büyük ihtimalle, verildiğinden dolayı personel pek ilgi ve dikkati müşteriye yoğunlaştıramıyor. Siparişi verdik herkesin ki geldi, benim ki gelmedi. Unutulmuş. Sonradan herkes yedikten sonra siparişim geldi. Yemekten sonra çay vs ikram yok. Masaya Islak mendil vs yok ilgi alaka yok. Ciğer ve çöp şişler yarısı yanık geldi. Demek ki burada personeller hiç önemsemiyor. Ee bu maaşa da bilemeyiz.

2023:08:27 14:19:29
Barış Ç

Barış Ç

Yol üzerinde güzel görünümlü diye uğramak istedik mola yapalım diye, lokantanın cafe kısmında oturduk ama ilkkez bir mekana 1 yıldız veriyorum kolay kolayda vermem ama müşteriye yaklaşım çok kötü milkshake istedik bize buzun içine püreli sütü koyup verdi .s yani fiyatı da cabası ben şahsen tavsiye etmiyorum ya reçetelerinizi değiştirin ya da barista arkadaşı ...

2023:08:30 18:00:22
Gökhan Saraç

Gökhan Saraç

Amasya yönünden Çorum girişinde yer alan işletmede yemek yiyebilir, kahvenizi de içebilirsiniz. Yan tarafında bulunan Opet ten yakıt alabilirsiniz.

2023:08:02 12:12:33
Mesut Topaloglu

Mesut Topaloglu

İlk gelişimde herşey çok güzeldi.İkinci gelişimde o atmosferi,ilgiyi ve lezzeti bulamadım.Ekmek kurumuş ve bayattı. Sorduğumda 1 gün önceden poşete koyduklarını söylediler.köfte çok kuru,yanında gelen pide ekmek bayat ve ısıtılınca yenilmez hale gelmişti.3 kişilik masaya tek kişilik meze geldi.Sadece çay güzeldi gerisi hayal kırıklığı .personel yetersiz kalıyor .

2023:09:02 21:54:52
Sevtap Çelebi

Sevtap Çelebi

Biz kemiksiz kuzu sipariş verdik. Biraz sertti aralarında bir kaçı yumuşaktı. Fiyatlar biraz yüksek 🙄 İkramlar masada gördükleriniz. Keşkek 10 numara 👍🏻 Bereketli kazançlar dilerim ☺️

2022:07:30 10:10:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 05:00–22:30
  • Salı 05:00–22:30
  • Çarşamba 05:00–22:30
  • Perşembe 05:00–22:30
  • Cuma 05:00–22:30
  • Cumartesi 05:00–22:30
  • Pazar 05:00–22:30

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı