Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çorum Sınav Kursu

Çorum Sınav Kursu, 2005 yılında kurulmuş olup, öğrencilere sınavlara hazırlık konusunda uzman eğitmenler eşliğinde destek vermektedir.

Tarihçe

Çorum Sınav Kursu, kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye başarıya ulaşmaları için rehberlik etmiştir. Deneyimli eğitmen kadrosu ve başarılı öğrenci referansları ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Sınav kursu paketleri, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre farklılık göstermektedir.
  • Fiyatlar, kurs süresi ve içeriğine göre değişkenlik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmen kadrosu
  • Bireysel ders imkanı
  • Online ders seçeneği
  • Hafta içi ve hafta sonu ders programları
Çorum Sınav Kursu, öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları için gerekli olan tüm imkanları sunmaktadır. Başarılı öğrenci referansları ve deneyimli eğitmen kadrosu ile tercih edilmesi gereken bir kurumdur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Sınav Yorumlar - 1

user269861

Çorum Sınav İlkokul, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okuldur. Okulun fiziki koşulları oldukça iyidir ve öğretmenler öğrencilere ilgi ve destek konusunda oldukça başarılıdır. Okulda düzenlenen etkinlikler ve projeler öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamaktadır. Ancak bazı velilerin okul yönetimi ile iletişim konusunda sıkıntı yaşadığı görülmektedir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

20 Ağustos 2024
Çorumlu Tüccar

Çorumlu Tüccar

Kesinlikle tercih etmeyin devlet okulundan bir farkı yoktur ve birsürü eksiği var eğitim alanında verim söz konusu olamaz kişinin eğitimi kendisine bağlıdır özel okul diye sizi profösör veya başka meslek yapacak değil boşuna para kaptırmayın dostlar oraya gelenlerin çoğu okumaya değil sadece diploma almaya notları yüksek gözükmesi için gidiyor ve 40 dakikalık dersin çoğunda sohbet muhabbet ve boş geçiyor ve verim elde edilemiyor öğretmenler olsun dersi kaynatmaya ve sohbete meğil eden öğrenci hakkında yaptırım uygulamıyor inanın hiç gerek yok özel kurum olduğu için disiplin ve adalet konusunda onların samimiyet ve kararına kalmışsınız yetkili bir hocayla sıkıntı yaşamanız veya çocuğunuzun bir öğrenci ile sıkıntı yaşaması okuldan atılmanız, yaptırım uygulanması veya adam yerine konmamanız için yeterlidirBU SÖYLEDİKLERİMİ ORAYA GİDEN TANIDIKLARIM VE EVLATLARINI YOLLAYAN VELİLERDEN BİLGİ ALARAK SÖYLÜYORUM bu söylediklerimi dikkate alarak seçiminizi yapınız Bu kuruma (BOŞA PARA KAPTIRMAYIN !!

2023:12:01 16:19:22
Yozgatlı ahşap mobilya

Yozgatlı ahşap mobilya

Devlet okulundan farkı yoktur kesinlikle göndermenizi tavsiye etmiyorum çocuğunuza yazık edersiniz kurum içindeki eğitim olsun ders verimi olsun salık bir şekilde öğrencilerin ders dışı eylemleri ile boşa geçen dakikaları geri getiremiyorsunuz içindeki kurul olsun ve öğrenci ortamı kalitesi çok kötüdür değerli veliler boşuna para kaptırmayın herkesin başarısı kendi bireysel çalışmasına bağlıdır çalışmayan çocuğu sen özel okula verirsen Parana yazık edersin devlet okulunda da verimli ve güzel soru çözümü yapan hocalar var özel paralı diye bişey beklemeyin inanın değmez başka yerler iyidir ama burası için aynı şeyi söyleyemem teşekkür ediyorum

2023:12:01 16:27:13
Murat Şentürk

Murat Şentürk

Kesinlikle tercih etmeyin devlet okulu burdan daha iyi paranıza yazık olur

2023:12:01 16:37:53
OYUN TV

OYUN TV

Sakın tercih etmeyin. Ben öğrencimi gönderdim pişman oldum.

2021:06:21 12:28:52
Büşra Kılıçlı

Büşra Kılıçlı

2019:12:28 12:58:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı