Çorum Kolsuzlara 31 Derneği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çorum Kolsuzlara 31 Derneği

Çorum Kolsuzlara 31 Derneği, Çorum şehrinde faaliyet gösteren bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğidir. Dernek, kolsuz bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu desteklemek, onların ihtiyaçlarını karşılamak ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Dernek, 2010 yılında gönüllü bir grup tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana kolsuz bireylerin haklarını savunmak, eğitimlerine destek olmak ve istihdam olanakları yaratmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Hizmetler

  • Sosyal yardım ve destek hizmetleri
  • Eğitim ve istihdam desteği
  • Farkındalık etkinlikleri ve kampanyalar

Müşteri Hedef Kitlesi

Çorum Kolsuzlara 31 Derneği, kolsuz bireylerin yanı sıra ailelerine, toplumun geneline ve kurumlara hizmet vermektedir. Derneğin faaliyetleri herkesin katılımına açıktır.

Çorum Kolsuzlara 31 Derneği, kolsuz bireylerin haklarını savunan, onlara destek olan ve toplumda farkındalık yaratan bir kuruluştur. Siz de bu değerli çalışmalara destek olmak ve kolsuz bireylere yardım eli uzatmak için derneğimizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Çorum Kolsuzlara 31 Derneği Yorumlar - 1

user269827

Çorum Kolsuzlara 31 Derneği Posta Ofisi oldukça düzenli ve hızlı hizmet veren bir kuruluş. Personelleri güleryüzlü ve yardımsever. Posta işlemlerimde herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

20 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı