Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum Efe Pet Shop

Efe Pet Shop, Çorum şehrinde evcil hayvanlar için geniş bir ürün yelpazesi sunan bir mağazadır. 2005 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Efe Pet Shop, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Mağaza sahipleri, evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Efe Pet Shop, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Efe Pet Shop'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile evcil hayvanınızın ihtiyaçlarını karşılamak için en doğru adres Efe Pet Shop'tur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Efe Pet shop Yorumlar - 1

user269675

Çorum Efe Pet shop Evcil Hayvan Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Mağazada her türlü evcil hayvan için gerekli olan malzemeler bulunmakta. Ayrıca çalışanların ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnun edici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilebilecek bir pet shop.

20 Ağustos 2024
Mehmet güven

Mehmet güven

Çok pahalıya satıyor. Ürünleri kaliteli değil. Hiç tavsiye etmem

2023:12:07 20:32:55
Bilge Kabataş

Bilge Kabataş

Hayvanlarınız için gereken ilaçların hepsini lütfen veteriner kliniklerinden temin edin.Muhabbet kuşlarına kafanıza göre ilaç vermeyi kesin.Bilginiz olmayan bir konuda yetkiniz de olmamalı.Hezinonun kanatlıya verilmeyeceğini sadece veteriner hekimler bildiği için kafanıza göre ilaç satmayı bırakıp masum hayvanların ölümüne sebep olmayı bırakın.Size suç bulmuyorum size ilaç satış izni verenleri suçluyorum kesinlikle.

2023:08:19 18:04:59
Bekir Çağan

Bekir Çağan

2023:02:10 22:51:06
Selda Erdost

Selda Erdost

2023:11:18 08:46:38
Haydar Ali BABACANOĞLU

Haydar Ali BABACANOĞLU

2023:10:11 16:07:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı