Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Çorum Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi

Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi, sanatseverlere çeşitli sanat ve tasarım hizmetleri sunan bir işletmedir. Atölye, resim, heykel, seramik, mozaik gibi farklı sanat dallarında eğitimler ve atölye çalışmaları düzenlemektedir.

Tarihçe

Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi, 2010 yılında sanatseverlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı sanat projesine imza atmış ve birçok sanatsevere ilham vermiştir.

Fiyat Politikası

Atölyenin fiyat politikası, eğitim ve atölye çalışmalarının süresine ve içeriğine göre değişiklik göstermektedir. Detaylı bilgi için atölye ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli sanat dallarında eğitim imkanı
  • Deneyimli ve uzman eğitmenler
  • Yaratıcı ve ilham verici ortam
  • Kişiye özel tasarım hizmetleri
Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi, sanatseverler için bir buluşma noktasıdır. Eğitimler ve atölye çalışmaları sayesinde sanatseverlerin yeteneklerini geliştirmelerine ve yeni sanat deneyimleri yaşamalarına olanak tanır. Kendinizi sanatın büyülü dünyasına bırakmak için atölyemizi ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi Yorumlar - 1

user269585

Çorum Sanat ve Tasarım Atölyesi Boyacı, işlerini titizlikle ve özenle yapan bir ekip. Boya işlerindeki ustalıkları ve detaylara verdikleri önem takdire şayan. Müşteri memnuniyetine önem veren bir anlayışları var. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ağustos 2024
Gülay Korkmazer

Gülay Korkmazer

Çocuğum çok keyifle ve mutlulukla gidip geldiği becerisini geliştirebildiği çok kıymetli ve donanımlı eğitmenlerinin olduğu bir atölye.

2023:09:26 14:45:00
Fatma Gunaydın

Fatma Gunaydın

Ögretmen kalitesiyle eğitim kalitesiyle çocuklar için eglence ,sosyallik, görsel zeka açısından herkese onerebilecegim bir atölye. Sema hocamız başta olmak üzere öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz ilçe de(sungurlu) olmamiza ragmen kızım her hafta severek gidiyor ve çok faydasını gördük🤗👍

2023:09:28 16:48:06
Kübra Yılmaz

Kübra Yılmaz

Yaklaşık 3 yıl boyunc hem gelişim hem de manevi anlamda bana çok şey katmış bir atölye. Karakalem için başlayıp farklı bir çok sanat dalında deneyim kazandım ve kendimi geliştirdim. Sanat ve Tasarim Atölyesi başarılarının katbekat artacağından eminim. Rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir sanat atölyesi 🙏🏻🧡

2023:09:28 15:53:44
Gozde Koc

Gozde Koc

Tam bir sanat ortamı hocalar olsun atölyenin kendi ortamı olsun 3 yıldır gidiyorum harika bir atmosferi var ,ortama girdikçe ilham geliyor performans artıyor resmen.

2023:09:28 15:21:49
bilge çürük

bilge çürük

Öncelikle 4 ay gidip memnun kaldık çünkü oğlumun dikkat eksikliği var ve o dönem 2 saatle bile çok yol katetmiştik yaz döneminde biraz ara verdiğimizde bile eksikliğini hissettik şimdi Eylül dönemi tekrar başlıyoruz Dilan hoca olsun sema hoca olsun hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz bir atölye çorumda böyle kurumların artması dileğiyle hepinizin eline emeğine Sağlık 💓

2023:09:28 15:09:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe Kapalı
  • Cuma Kapalı
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar 10:00–20:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı