ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK

ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK, Çorum şehrinde hizmet veren bir taşımacılık firmasıdır. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren firmamız, sürekli olarak kendini geliştirme ve yeniliklere açık olma prensibiyle hareket etmektedir.

Fiyat Politikası

ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlarımızı müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak belirlemekte ve her zaman adil bir fiyat politikası izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Asansörlü taşımacılık hizmeti
  • Güvenilir ve zamanında teslimat
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK, müşterilerine kaliteli ve güvenilir taşımacılık hizmeti sunarak sektörde fark yaratmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve uygun fiyat politikamız ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. Bizi tercih ettiğinizde taşımacılık deneyiminizi sorunsuz ve keyifli bir şekilde yaşayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez ÇORUM SARAY ASANSÖRLÜ TAŞIMACILIK Yorumlar - 1

user269547

Çorum Saray Asansörlü Taşımacılık firması ile taşınma işlemimiz oldukça sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ekip oldukça profesyonel ve titiz bir çalışma sergiledi. Eşyalarımızı hiçbir zarar görmeden taşıdılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Ağustos 2024
Kerim ÇALIŞKAN

Kerim ÇALIŞKAN

Yorumları okudum ama inanamıyorum. Ben bu insana 2 Kere Kendi evimi Ve 7 Tane arkadaşımın evini Taşıttım Hepside Memnun kaldı Ki Taşıtanlar başka yere gideceklerinde yine aynı insanı aradılar işini gayet Layıkı ile yerine getiriyorlar. İnsanları karalamayı bırakın.;Kendi Hatalarınızı Başka insanlarda aramayın. Hem Fiyat konusunda hem iş konusunda gayet başarılı ve mütevazi bir insan.

2023:11:18 07:10:46
Kerim Arslan

Kerim Arslan

10 Nisan tarihinde evimi Çorum içerisinde başka bir adrese taşıttım. Herkez bilirki insan evine öyle herkezi almakta tereddüt ediyor. Özellikle bu ve benzeri sektörlerde de maalesef efendi ve güvenilir insanlar bulmak zor fakat Gerek Mustafa bey gerekse personelleri gerçekten çok beyefendi ve profesyonel eşyalarıma hiçbir zarar gelmeden özenli bir şekilde taşıdılar ve nereye istersem oraya yerleştirdiler. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Teşekkürler

2023:04:12 20:36:50
Ahmet Lütfi Arli

Ahmet Lütfi Arli

Fırsatçılık yapıyor. Arslan nakliye anlaşıp yarı yolda bırakması sonucu aradım. Öğleden sonra geliriz dediler.Diğer firmaların 4000-4500 dedikleri işe zorda olduğumu öğrenince 6 bin lira istediler.

2023:05:07 06:13:43
Esra Zeren

Esra Zeren

2 hafta önce toki ye taşındık, hiçbir esyamiz zarar görmedi, aksine onarıp ulastirdilar, çok teşekkür ederim.

2023:10:28 15:08:02
Aykut ESER

Aykut ESER

1 yıldız bile çok. Kayseriye taşıma konusunda anlaştık ama beyefendinin işçileri gitmediği için benden habersiz isi başka bir firmaya vermiş. Ben bilmiyor muyum başkasıyla anlaşmayı. Sana mi kaldı. Eşyalarımı gönülsüz şekilde yüklediler. Işinizi sevmiyorsanız yapmayın. Kimse kimseye muhtaç değil. Yine de yüklerken pek sıkıntı yasamadim. Indirirken acele şekilde indirip kacmayi düşündüler. Bu yüzden de normalde sarılı olan, indirirken sargı çözülen ve sadece 1 kapıdan geçen kanapem yırtılmış . Çay makinem kırıldı. Üzerinde elektronik yazdığı halde rastgele kutuları koymuşlar alta hangisi geldiyse cani cikmis. Ve 3500 tl ödemiş olmama rağmen fatura verilmedi. Ben tavsiye etmiyorum. Bu konuyu da şikayet ettim. Devletimiz gerekeni yapacaktir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum!

2021:05:12 04:39:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–21:00
  • Salı 07:30–21:00
  • Çarşamba 07:30–21:00
  • Perşembe 07:30–21:00
  • Cuma 07:30–21:00
  • Cumartesi 07:30–21:00
  • Pazar 07:30–21:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı