Kader Öremiş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Çorum Kader Öremiş

Kader Öremiş, Çorum şehrinde faaliyet gösteren bir el işi ve örgü atölyesidir. 2010 yılında kurulan işletme, el emeği ile örülen şal, hırka, bere gibi ürünlerin satışını yapmaktadır.

Tarihçe

Kader Öremiş, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve özenle yapılmış ürünleriyle müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Geleneksel el işçiliğini modern tasarımlarla buluşturan işletme, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

Kader Öremiş, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Ürünlerin fiyatları, emeğe ve malzeme kalitesine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • El emeği ürünler
  • Modern tasarımlar
  • Kaliteli malzemeler
  • Geniş ürün yelpazesi
Kader Öremiş'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. El emeği ürünlerin kalitesi, modern tasarımların şıklığı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Kader Öremiş Yorumlar - 1

user269025

Çorum Kader Öremiş Avukat, mesleğinde uzman ve deneyimli bir avukat olarak bilinmektedir. Müvekkillerine karşı son derece dürüst ve adaletli bir şekilde hizmet verdiği için güvenilir bir isimdir. Hukuki konularda titizlikle çalışarak müvekkillerinin haklarını en iyi şekilde savunmaktadır. Kendisine danışan herkesin memnun kaldığı bir avukattır.Puan : 5

19 Ağustos 2024
İlker Duğan

İlker Duğan

2023:03:30 10:13:35

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı