DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çorum şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyimi ile müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yeniliklere açık bir anlayışla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 100 TL
  • Diş temizliği: 150 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL
  • Implant uygulamaları: Fiyatlar muayene sonrasında belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, uzman kadrosu ve modern ekipmanlarıyla diş sağlığınızı ön planda tutarak size en iyi hizmeti sunmaktadır. Siz de sağlıklı bir gülüş için bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user268587

Çorum DentaÇorum Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesi oldukça modern ve temiz bir ortama sahip. Personelleri güler yüzlü ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve hızlı. Tedavimden oldukça memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Ağustos 2024
NESLİHAN ÖZDEMİR

NESLİHAN ÖZDEMİR

Buradaki yorumlara ve puana güvenip gittim. Ancak klinikten memnun kalmadım. Oğlum sedasyonla diş tedavisi görecekti. Öğlen 12.00’ye operasyon randevusu verdiler. O gün sabah aradılar ve operasyonu yarım saat ertelemeleri gerektiğini çünkü Ankara’dan gelecek olan anestezi uzmanının yolda kaldığını söylediler. Yarım saat gecikmeye tamam dedik. Bu sefer de randevuyu 12.00 den 13.30’ a attılar. Operasyon saatini erteledikleri yetmezmiş gibi bir de öğle arasına girmeye karar verdiler.Sedasyon öncesi 6 saat aç kalma zorunluluğu var. Öncesinde zaten 3 buçuk yaşındaki çocuğumun açlığa dayanamadığını sekreterlere iletmiştim. Çocuğum gündüz vakti neredeyse 8 saat aç kalacağı için ve dayanamayacağını bildiğim için işlemi iptal ettirmek istedim. Sen misin iptal ettirmek isteyen? Önce 5500 lira sedasyon ücretini iade etmeyeceklerini söylediler. Uzun tartışmalardan sonra para iadesine ikna oldular. Daha sonra sekreter arayıp diş hekimi Burcu Duman’ın bir daha çocuğumuzu kliniğinde istemediğini ve ona hiçbir koşulda tedavi uygulamayacağını belirtti. Gecikmeyi, para iadesi yapmamayı anlarım ama küçücük bir çocuk için bir daha kliniğe gelemez demek ne demektir? Bu yorumu yazmamın tek sebebi de çocuk hastaya karşı gösterilen kabul edilemez bu tavırdır.***Yazdığınız cevaba istinaden yorumumu düzenliyorum.*Birincisi, topluma açık bir platformda gerçek dışı bilgi yazdığım ithamında bulunarak şahsıma yönelik iftirada bulunmaktasınız. Bunu siz de çok iyi bilmektesiniz. Bu iftiranızı silmediğiniz takdirde hukuki yollara başvurabileceğimi belirtmek istiyorum.Kurumu yönlendirmek bir yana tüm süreçte dayattığınız her şeyi kabul ettik.*İkinci olarak, öncelik elde etmeye çalıştığım hususu da tamamen GERÇEK DIŞIDIR. Verilen operasyon gününden çok daha öncesinde kurumunuza randevu başvurusunu yaptım. Ücret ödemeden önce küçük çocuklar için erken saat garantisi veren sizdiniz. Çocuk küçük olduğu için tabi ki de erken saat talep ettim. Gerekirse bir ay beklemeyi göze aldığımı belirttim. Ancak sekreterleriniz bir yıl sonrasına da randevu alsak erken saat garantisi veremediklerini belirttiler. Kamera kaydını daha dikkatli inceleyebilirsiniz.Sonuç olarak biz saat 12.00'ye operasyon saatini kabul etmişiz. Bunun neresinden öncelik istediğimizi çıkarıyorsunuz? Operasyonu geciktiren de mağdur eden de sizken haklı çıkmaya çalışma çabanız neden?

2023:10:15 21:26:45
Tolga Aksoy

Tolga Aksoy

Uyguladıkları tedavi ile hem diş sağlığıma hem de güzel bir görüntüyle yeni bir gülüşe sahip oldum. Yeni dişlerimi aynada ilk gördüğüm zaman inanılmaz mutlu olmuştum . DentaÇorum ailesine tekrardan çok teşekkür ederim.

2023:12:04 16:26:45
Hatice Altınay

Hatice Altınay

Düşmeden kaynaklı ön dişlerim kırılmıştı. Kliniğe geldiğimde Sevde hocam benimle çok ilgilendi. İlk günden dişim çekildi ve aynı gün implant yapıldı. Kendisi çok nazik ve eli hafif bir Dr. Sonuçtan çok çok memnun kaldım.

2023:12:06 12:46:51
Funda Ağaoğlu

Funda Ağaoğlu

Gerçekten işlerinde çok iyiler, her şeyden memnun kaldım. Seneler önce burcu hocama diş dolgusu ve kanal tedavi yaptırdım ve hala kullanıyorum şimdide sevde hanıma kaplama yaptırdım çok memnun kaldım. Kurumsal bir yer.

2023:12:21 12:22:13
Mehmet Özdemir

Mehmet Özdemir

Sevde hocama ön iki dişime estetik dolgu yaptırdım ve çok memnun kaldım kesinlikle işinin ehli biri olduğunu söylemek isterim. Kliniğin misafirperverliği girişten başlayıp tüm katlarda ve odalarda devam ediyor. Çok teşekkür ederim.

2023:12:15 09:49:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:00
  • Salı 09:30–19:00
  • Çarşamba 09:30–19:00
  • Perşembe 09:30–19:00
  • Cuma 09:30–19:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı