Kuaför Emre

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çorum Kuaför Emre

Kuaför Emre, Çorum şehrinde hizmet veren bir kuafördür. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Kuaför Emre, 2010 yılında Emre Bey tarafından kurulmuştur. Başlangıçta küçük bir işletme olarak faaliyete geçen kuaför salonu, zamanla müşteri portföyünü genişleterek büyümüştür.

Fiyat Politikası

  • Bayan saç kesimi: 50 TL
  • Erkek saç kesimi: 30 TL
  • Renk ve şekillendirme hizmetleri: Fiyatlar müşteri talebine göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Kuaför Emre, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemekte ve geliştirmektedir. Profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güven vermektedir. Siz de Kuaför Emre'yi tercih ederek kendinizi özel hissedebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Kuaför Emre Yorumlar - 1

user268371

Çorum Kuaför Emre Kuaför oldukça profesyonel ve titiz bir hizmet sunuyor. Saç kesimi ve renklendirme konusunda gerçekten başarılılar. Çalışanlar güler yüzlü ve müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Ağustos 2024
Canan Kiraz

Canan Kiraz

UYARI!!Kesinlikle bu kuaförü tavsiye etmiyorum!!! Biz yaptık siz yapmayın. Saçlarımı Emre beye boyatmıştım, ve en kalıteli boyasını kullanacağını söylemişti, ve saçlarımın kopmayacağını. Maalesef boyadan sonda uzun saçlarım tek tek kopmaya başladı. Uzun saçlarım bazı yerleri uzun kalıp, diğer yerleri kısa kaldı ! Ertesı günü duzeltmesını ıstedıgımde yıne ücret vermemi söyledi. açıkcası 1 kuruş bile vermek istemedim, çünkü böyle bır kuaföre değmez !!! Hakkımı helal etmiyorum. Aradan kaç ay geçti, saçlarım hala kopuk ve çansız. Nasıl bir boya kullandıysa artık !!! ınsanları kandırmayı bırakın Emre bey, en ucuz boyaları kullanıp en pahalısını kullandığını söyleyen siz, umarım kafanızı yastığına rahat koyorsunundur! KESİNLİKLE BU ISINI BİLMEYEN KUL HAKKI YIYEN ADAMA GITMEYIN !!

2020:01:21 11:30:19
Müjgan AKÇA

Müjgan AKÇA

Gerçekten mükemmel bir yer Emre bey saçın dilinden anlıyor tavsiye ediyorum. Selma hanım da benim mahvolan saçlarımdan bir sanat eseri çıkardı. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

2021:07:24 12:53:13
Sibel YÖRDEM CENGİZ

Sibel YÖRDEM CENGİZ

Çorum’un en tecrübeli işini en iyi yapan saçlarımı yakmadan istediğim renk’i verebilen ve çok güzel fön çeken eşi ayrı Harika makyaj yapan ve kaş vb her türlü hizmeti en iyi şekilde veren kuaförüm elinize emeğinize sağlık🙏🙏🙏

2020:01:14 07:18:30
Hatice Özdemir

Hatice Özdemir

10 yıldır güvenerek saçlarımı teslim ettiğim kuaför Emre artık kızımında kuaförü olarak ailemizin kuaförü oldu 🙂💇🏻‍♀️ Makyajda olsun kaş‘ ta olsun hiç sıkıntı çekmediğim hem dostum hem arkadaşım sevgili Selma ile yola devam diyorum 😊

2020:01:14 07:38:09
Satı Cetin

Satı Cetin

Harika bir kuaför , saç kesimi ve boyada da çok başarılı. . Ayrıca gösterdikleri ilgi ve güleryüz de göz ardı edilemez. Başarılarının devamını diliyorum..

2019:08:14 16:58:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı Kapalı
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı