Çorum Opet – Fimar Petrol

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum Opet - Fimar Petrol

Çorum Opet - Fimar Petrol, Çorum şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. Müşterilerine akaryakıt, otogaz, market ve oto yıkama hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çorum Opet - Fimar Petrol, 2005 yılında kurulmuştur. Şehrin önemli noktalarından birinde bulunan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çorum Opet - Fimar Petrol, rekabetçi fiyatlarla müşterilerine hizmet vermektedir. Her bütçeye uygun akaryakıt ve otogaz fiyatları ile müşterilerin tercihi olmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş akaryakıt ve otogaz istasyonu
  • Market alanında çeşitli ürün seçenekleri
  • Oto yıkama hizmeti
Çorum Opet - Fimar Petrol, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Şehir içinde ve şehir dışında seyahat eden herkesin uğraması gereken bir durak olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Çorum Opet – Fimar Petrol Yorumlar - 1

user268267

Çorum Çorum Opet - Fimar Petrol Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personeller güler yüzlü ve hızlı hizmet veriyorlar. Yakıt kalitesi de oldukça iyi. Araç bakım ve temizliği konusunda da özenli bir şekilde hizmet veriyorlar. Kesinlikle tercih edilesi bir istasyon.

18 Ağustos 2024
canan can

canan can

Amasya'dan Çorum'a gelirken ilk opet, temiz, restoran, mescit, leblebiciyi ve kahveyi görünce rahatlıyorsunuz. Lütfen Amasya ile aranıza benzin istasyonu kurunuz.

2023:09:24 13:51:36
emirhan ozturk

emirhan ozturk

Burada bir leblebici var mutlaka gidin alışveriş yapmasanız bile efsane ikram çayından için 5 dk kafa dinleyip yola devam etmek için harika bir mekan ürünlerin fiyatları da gayet makul 👍

2022:10:25 14:40:11
onur G.

onur G.

Terbiyeden yoksun bir işletme sahibi. Gelir gelmez tuvalet kullanımına izin vermediğini belirtti. Alışveriş yaptık ama tavrını unutmadık.

2023:07:28 09:26:16
Ergin YILDIRIM

Ergin YILDIRIM

Opet kalitesi, mescitteki sıcak suyu ve sıcacık mescidi için, emeği geçenlerden Allah razı olsun.

2023:01:29 19:21:49
Ramazan Karaca

Ramazan Karaca

Opetse her zaman tuvalletleri temiz olur aslında nedense burda biraz bakımsız kalmış umarım ilgilenirler.

2023:08:20 07:50:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı