Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çorum Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu

Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu, Çorum şehrinde bulunan bir hazırlık kursudur. Kurs, adayları çeşitli güvenlik birimlerine hazırlamak amacıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu, uzun yıllardır Çorum'da faaliyet göstermektedir. Kurum, deneyimli eğitmen kadrosu ve başarılı öğrenci referansları ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Kursun fiyat politikası, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, kurs süresine ve sunulan hizmetlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli eğitmen kadrosu
  • Bireysel ve grup dersleri
  • Online eğitim imkanı
  • Deneme sınavları ve testler
Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu, başarılı bir eğitim programı ve uzman kadrosu ile adayları güvenlik birimlerine hazırlamak için en doğru tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu Yorumlar - 1

user268251

Çorum Çorum HAK Pomem Pöh Pmyo Paem Besyo Hazırlık Kursu Spor Salonu oldukça donanımlı ve modern bir spor salonuna sahip. Kursiyerlere hem teorik hem de pratik eğitim imkanı sunuluyor. Eğitmenlerin tecrübeli ve alanlarında uzman olmaları da büyük bir avantaj. Ancak bazı zamanlarda salonun kalabalık olması ve ekipmanların yetersiz kalması dezavantaj oluşturabiliyor. Genel olarak başarılı bir eğitim ortamı sunuluyor.

18 Ağustos 2024
Mustafa KAYACI

Mustafa KAYACI

Eğitimde değerli işin ehli uzmanı bir eğitimene sahipseniz sizden şanslı bireyler yoktur. Siz ne kadar pes etsenizde eğitmen hocalarınız sizin toparlanmanıza ve başarıya ulaşmanıza çıkan her basamakları teker teker çıkmanıza yardımcı olucaktır.Eğer besyo gibi düşünceniz var ise doğru yerdesiniz.

2022:06:06 07:58:59
Cagla Yayla

Cagla Yayla

Ben Amasya dan gelip katıldım kursa ve 2 haftada çok yol katettik öğretmenlerim olsun parkur yeri olsun çok iyiydi.. Ve buda başarıyı getirdi. Çok yönlü çalışmalar yaptık gerek salonda gerekse dışarıda şu dönemde özellikle durmadan sağlıklı bir şekilde devam ettik Bn çok tesekkür ederim kendi adıma çok verimli oldu benim için.. 😊

2021:06:05 17:42:30
ebru kışla

ebru kışla

İlgili ve kaliteli hocaların buluştuğu, çok güzel çalıştırma sistemi olan bu kursa katıldığım için çok memnunum. Herkese ayrı ilgi ve alaka gösteren hocalarımıza çok teşekkür ederim.

2021:01:22 21:03:22
didem dincdogan

didem dincdogan

Hocalarımızın hepsi alanında profesyonel. Bu süreçte parkur teknikleri konusunda ve çalışma stilleri açısından oldukça başarılı bir kurs olduğunu rahatlıkla söylemek mümkün. Kondisyon, parkur çalışmaları ve sözlü mülakat için gönderdiğiniz soruların yanı sıra psikolojik olarakta hep yanımızda olduklarını hissettiren kıymetli hocalarım herşey için çok teşekkür ederim.

2021:01:13 18:29:53
Damla Sahin

Damla Sahin

Işlerini hakkıyla yapan kaliteli hocalar. Kesinlikle tereddüt etmeden ve geç kalmadan başlamanızı tavsiye ederim. Ali hoca ve Hakan hoca sayesinde universiteyi kazandım. Çalışma düzenleri kusursuz.

2021:01:19 19:47:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 20:00–22:00
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe 20:00–22:00
  • Cuma Kapalı
  • Cumartesi 20:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı