SSFITCLUB

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Çorum SSFITCLUB

SSFITCLUB, Çorum şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor salonudur. 2010 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

SSFITCLUB, spor ve fitness tutkunları için modern bir ortam yaratmak amacıyla kurulmuştur. Müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda destek olmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

SSFITCLUB, uygun fiyatlarla yüksek kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Aylık ve yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları
  • Geniş ve modern fitness ekipmanları
  • Grup dersleri ve etkinlikleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
SSFITCLUB, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri konusunda destek olmak için en iyi hizmeti sunmaktadır. Uzman antrenörlerimiz ve modern ekipmanlarımız ile spor yaparken keyif alacak ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez SSFITCLUB Yorumlar - 1

user268235

Çorum SSFITCLUB Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem fitness hem de grup dersleri için geniş bir alan bulunuyor. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

18 Ağustos 2024
Pelin Öztürk

Pelin Öztürk

Çok güzel tertemiz ferah bir salon. Sena ve Göktuğ hocam çok bilgililer daha önce birçok spor salonu deneyimi biri olarak söylüyorum:) ayrıca çook güleryüzlü ve ilgililer , bu yüzden çıkın çıkın gelin 😁

2024:01:22 15:57:31
Umut Soyer

Umut Soyer

Çok güzel bir salon ve deneyimli antrenörler eşliğinde kaliteli bir ortam, kesinlikle tavsiye ediyorum😊

2024:01:10 15:37:11
oğulhan göktuğ sirkeci

oğulhan göktuğ sirkeci

Geniş, ferah, temiz bir salonda bilgili eğitmenlerle kendinizi geliştirmeniz için kesinlikle tavsiye ediyorum.

2024:01:10 14:40:34
Dila Köse

Dila Köse

Salon temizliği ve hijyeni takdire şayan. Hocalarımız Üyelere karşı gayet ilgili ve güler yüzlü. Tüm üyelerin özellikle bayan üyelerin güvenliği konusunda çok ama çok titizler ayrıca diğer salonlara göre de fiyatları gerçekten çok uygun. Herkese kesinlikle tavsiye ederim

2024:01:10 15:17:18
Eren Erdem

Eren Erdem

Uzman antrenörlerGeniş, ferah, temiz alanYeterli sayıda yeni ekipmanlarUygun fiyatlarKesinlikle tavsiye ediyorum👍🏻👍🏻

2024:01:10 16:20:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–22:00
  • Salı 10:30–22:00
  • Çarşamba 10:30–22:00
  • Perşembe 10:30–22:00
  • Cuma 10:30–22:00
  • Cumartesi 11:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı