Petrol Ofisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Çorum Petrol Ofisi

Çorum Petrol Ofisi, Çorum şehrinde hizmet veren bir akaryakıt istasyonudur. 1985 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve benzin hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Çorum Petrol Ofisi, 1985 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır şehirdeki en güvenilir akaryakıt istasyonlarından biri olarak hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Çorum Petrol Ofisi, rekabetçi fiyatları ile müşterilerine ekonomik akaryakıt ve benzin seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt ve benzin sunumu
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Uygun konum
Çorum Petrol Ofisi, güvenilir hizmet anlayışı ve kaliteli ürünleri ile tercih edilmesi gereken bir akaryakıt istasyonudur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Petrol Ofisi Yorumlar - 1

user268115

Çorum Petrol Ofisi Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

18 Ağustos 2024
Yasemin Bilgiç

Yasemin Bilgiç

⛽️Temiz özenli bir petrol ofisi markette seçenek bol🚾 Tertemiz otomatik kapılar🚗Oto yıkama mevcut

2023:09:02 10:21:39
Ali Gültekin

Ali Gültekin

Personel iyi saygılı yer biraz ters

2023:12:18 20:24:29
BURHAN D

BURHAN D

Öncelikle biraz şehir dışında kalıyor. Personelleri ilgili. İç mekana gelirsek çok temiz tuvaletleride aynı şekilde çok temiz güler yüzlü iyi insanlar. LPG almıştım ilk defa yol üzerinden aracımda bi sorun yaşamadım tavsiye ederim...

2023:05:06 19:23:14
Ramazan Cılgın

Ramazan Cılgın

Yıldızlar ile değerlendirirken ciddi anlamda hizmetinizden memnun kaldığım için 5 yıldız ile değerlendirdim.Personelinizin tutumu ve ciddi performansı için ben teşekkür ederim

2023:01:28 19:26:49
osman duman

osman duman

Pompacı arkadaşlar sormadan istediği benzini dolduruyor. müşteri size birşey söylememişse normal benzin koyarsanız ama buradaki arkadaşlar öyle değil performans benzini koyup haklı çıkmaya çalışıyor

2022:11:11 16:56:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı