Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Energy

Çorum Energy, 2005 yılında kurulmuş bir enerji şirketidir. Şehirdeki en büyük enerji sağlayıcılarından biri olan Çorum Energy, elektrik ve doğalgaz hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Şirket, kurulduğu günden bu yana sürekli olarak büyümüş ve gelişmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Çorum Energy, kaliteli hizmet anlayışıyla sektördeki önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Çorum Energy, rekabetçi fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Müşterilerine uygun ödeme seçenekleri sunarak bütçelerine uygun çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli enerji hizmetleri sunar.
  • Müşteri odaklı çalışma prensibi benimser.
  • Uzman ve deneyimli kadrosuyla hizmet verir.
Çorum Energy, güvenilir ve kaliteli hizmetleriyle müşterilerinin tercih sebebi olmaya devam etmektedir. Enerji ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğru adres Çorum Energy'dir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Energy Yorumlar - 1

user268051

Çorum Energy Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

18 Ağustos 2024
Yakup Amanvermez

Yakup Amanvermez

14/12/2022 tarihinde 32 ml würth cam temizleyici konsantre sıvı aldım ve acelem olduğu için ürünü okutup istedikleri 36 lirayı ödedim ve çıktım.Akşam ürünün fiyatının 12 lira olduğunu kısa bir araştırmayla öğrenince hem kendime kızdım hem de “ Bu kadar da olmaz .” dedim.Ayıp yahu ayıp!

2022:12:14 20:31:47
Mustafa Ka

Mustafa Ka

Pompaları bozuk ful deyince otomotik atmıyor benzin dışarı aktı. Kendi hatalarını müşteriye ödetiyor.

2023:06:08 07:38:22
imral kaplan

imral kaplan

Yorum yapacak durumum olmadı çünkü benzin aldım ücretini ödedim hepsi bu kadar bu süre zarfında olumsuz bir durum olmadı , onun içinde puan veremiyorum

2020:11:26 14:03:32
SEYİT GEBEŞ

SEYİT GEBEŞ

Harika bir yer

2023:08:25 20:17:54
Şakir Cıbır

Şakir Cıbır

benzinlik

2023:01:17 15:50:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı