Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum Tolga Elektrik

Tolga Elektrik, Çorum şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan firma, elektrik malzemeleri satışı, montajı ve bakımı konularında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Tolga Elektrik, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Yılların verdiği deneyim ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Tolga Elektrik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürün ve hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her bütçeye uygun seçenekler sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ürünler
  • Uzman kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Tolga Elektrik, elektrik sektöründe sunduğu kaliteli hizmetler ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Tolga elektrik Yorumlar - 1

user267555

Çorum Tolga Elektrik Elektrikçi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Arızayı kısa sürede çözüp, işlerimi aksatmadan devam etmemi sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Eylül Çetinkaya

Eylül Çetinkaya

Güzellik salonum da bütün ışıklandırma ve tesisatı bizzat kendi gelip yaptı ve çok güzel oldu çok beğendim kesinlikle öneririm işini severek yapıyor gerçekten çok memnun kaldım ellerinize sağlık tolga elektirik

2024:01:03 19:09:30
Merve DEDEBEK

Merve DEDEBEK

Söylediği zamanda konuma gelen, kibar, güvenilir ve bir o kadar da temiz kalpli bir abimiz bence. Kısa sürede en temiz ve mantıklı çözümlerle sorunumuzu çözdü. Samimiyeti, yaptığı işe saygı duymasını ayrıca çok taktir ettik. Yorumlara bakarak aramak isteyen varsa diye bu yorumu bırakıyorum ve tavsiye ediyorum. Yolunuz, işleriniz açık olsun Tolga bey :)

2023:08:06 18:53:27
ibrahim tufan

ibrahim tufan

Tolga bey söylediği saatte gelip sıkıntımızı hızlı bir şekilde çözdü. İşini gayet düzgün yapmasından ve güzel iletişiminden dolayı teşekkür ediyorum.

2023:08:18 11:30:41
Halil Çalışkan

Halil Çalışkan

Aksam vakti ariza icin hizli bir şekilde gelip maduriyetimizi giderdiniz tesekkur ederiz.

2023:10:01 21:09:56
Adem Cins

Adem Cins

tolga elektireğe tolga beye çok teşekür ediyorum bügün tatil olmasına ramen geldi maduriyetimizi giderdi.bereket gıda a.ş olarak şükranlarımızı sunuyoruz

2023:08:13 11:38:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 12:30–00:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı