Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Çorum Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik

Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Çorum şehrinde psikolojik danışmanlık hizmeti sunan bir kuruluştur. İşletme, bireylere ve çiftlere psikolojik destek sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana birçok bireye destek olmuş ve danışmanlık hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

İşletmenin fiyat politikası, danışmanlık süresine ve hizmetin niteliğine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli psikologlar
  • Gizlilik ve güvenilirlik
  • Bireysel ve çift terapileri
  • Esnek randevu saatleri
Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik'i tercih etmeniz için profesyonel bir ekip, gizlilik ve güvenilirlik gibi önemli faktörler bulunmaktadır. Kendinize veya sevdiklerinize destek olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Yorumlar - 1

user267527

Çorum Dr. Psk. Dan. İsmail Balcı, alanında uzman ve deneyimli bir psikolojik danışman. Kendisiyle yaptığım seanslardan çok memnun kaldım, sorunlarımı anlamama ve çözüm bulmama yardımcı oldu. Empati yeteneği çok güçlü ve samimi bir şekilde dinliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı