Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çorum Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji

Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji, Çorum şehrinde hizmet veren önde gelen kardiyoloji merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ile kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Merkezimiz, 2000 yılında Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet vererek kardiyoloji alanında önemli bir referans haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımız, yapılan tetkik ve tedavilere göre değişiklik gösterebilir, ancak her zaman adil ve şeffaf bir fiyat politikası izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir kardiyoloji ekibi
  • Son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri
  • Hasta odaklı ve bireysel tedavi planları
  • Hızlı ve güvenilir tanı hizmetleri
Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji, kaliteli hizmet anlayışı, deneyimli kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile tercih edilmesi gereken bir kardiyoloji merkezidir. Sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir tedavi süreci arıyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji Yorumlar - 1

user267499

Çorum Prof. Dr. Teyyar Gökdeniz, Kardiyoloji Doktoru olarak oldukça başarılı bir hekimdir. Hastalarına karşı son derece ilgili ve sabırlı davranır. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve her zaman yanlarında olur. Alanında uzmanlığını kanıtlamış bir doktordur. Kendisine güvenebilirsiniz.

17 Ağustos 2024
Mahmut Eren GÜLTEKİN

Mahmut Eren GÜLTEKİN

2023:12:19 16:51:14
Hakan Uzun

Hakan Uzun

2023:11:29 11:18:28
Gülsüm Yücel

Gülsüm Yücel

2023:10:31 19:58:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı