Dr.Özgür KOÇKAR Kliniği – besteticadoctor

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Dr.Özgür KOÇKAR Kliniği - besteticadoctor

Dr.Özgür KOÇKAR Kliniği - besteticadoctor, Çorum şehrinde estetik cerrahi hizmetleri sunan bir klinik olarak hizmet vermektedir. Kliniğimizde plastik cerrahi, estetik cerrahi, saç ekimi ve cilt bakımı gibi birçok farklı hizmet bulunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Özgür KOÇKAR Kliniği - besteticadoctor, uzman kadrosu ve modern teknolojik ekipmanlarıyla 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce memnun müşteriye hizmet vermiştir.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, yapılan işleme ve kullanılan malzemelere göre değişiklik göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Modern teknolojik ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları
Dr. Özgür KOÇKAR Kliniği - besteticadoctor, estetik ve plastik cerrahi alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Dr.Özgür KOÇKAR Kliniği – besteticadoctor Yorumlar - 1

user267475

Çorum Dr.Özgür KOÇKAR Kliniği'nde çok memnun kaldım. Doktor çok ilgili ve alanında uzman biri. Tedavimden çok memnun kaldım ve sonuçlar harika oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
İbrahim Şeyhanlı

İbrahim Şeyhanlı

Çok memnun kaldım, kendisi de yardımcı sağlık personeli de kibarlardı, klinik gayet temizdi. Bence Çorumlular için büyük bir şans...

2023:09:01 04:34:37
Gülnihal Özsoy

Gülnihal Özsoy

Özgür hocanın işlemleri fotoğraflardan bile bana o kadar güven verdi ki şehir dışından sadece dünyanın değil estetiğinde merkezi olan Çorum’a sırf Özgür hocam için gittim. Hem güzelliği hem konforu hem de doğallığı Özgür hocamın işlemlerinde bulabilirsiniz. Hiç tereddütüm yoktu ama mesleki bilgisi ve kusursuz aktarımıyla da beni çokça rahatlattı. Kendisine çok çok teşekkür ederim :)

2023:06:02 15:36:46
Şimal Demirkan

Şimal Demirkan

Dolgu ve botoks işlemlerim mükemmell ⭐️⭐️ diğer iz ve leke tedavilerimde de sonuçlar harikaa, ayrıca eşimin saçları içinde uyguladığımız tedavi mükemmel sonuçlanıyor.İlgisi alakası için Özgür beye çok çok teşekkür ediyoruz.Gönül rahatlığı ile kendisine güvenebilirsiniz. 🍀🍀

2023:01:05 08:41:25
Zehra Akbulut

Zehra Akbulut

Özgür bey için Amasya’dan gittim kendisine ve yardımcılarına teşekkür ederim.

2023:10:18 09:34:37
Gülcan Kirmizi

Gülcan Kirmizi

Selam hocam, iyi ki varsın. İzmir'den gelip de sizi tanımak benim için çok büyük bir şans. Yapmış olduğunuz işlem benim oradan gülerek çıkmama sebep oldu. Iyi ki varsın, her şey için çok teşekkür ederim. Allah'a emanet olun. İlgi ve alakanız için sonsuz teşekkürler.

2023:01:06 10:39:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı