Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çorum Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu

Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu, Çorum şehrinde hizmet veren bir göz doktorudur. Göz hastalıkları, göz muayeneleri, katarakt ameliyatları, lazer tedavileri gibi birçok göz sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu, uzun yıllardır göz sağlığı alanında deneyimli bir doktordur. Çorum'da birçok hastaya hizmet vermiş ve güvenilirliği ile tanınmıştır.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları, yapılan muayene ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Göz sağlığı alanında uzman doktorlar
  • Modern teknoloji ile donatılmış ekipmanlar
  • Hasta memnuniyetine önem veren yaklaşım
Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu'nu tercih etmeniz için en önemli sebeplerden biri, uzman doktorlar ve modern ekipmanlar ile donatılmış olmalarıdır. Hasta memnuniyetine verdiği önem ve uygun fiyat politikası da tercih sebepleri arasındadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu Yorumlar - 1

user267455

Çorum Op. Dr. Remzi Can Fakıoğlu Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve güven verdi. Kendisine olan güvenim sayesinde rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

17 Ağustos 2024
Sevda Akdal

Sevda Akdal

İnanılmaz derecede ilgili. Rahatsızlığınızın en ince ayrıntısına kadar anlatan. Prp de dahil olmak üzere her müdehaleden sonra şahsi numarasını veren çok iyi bir doktor. Allah razı olsun

2022:02:21 07:48:39
Mehmet Çıracı

Mehmet Çıracı

Eğer Çorum da ortopedi doktorlarının en iyisini arıyorsanız gelin Elit Park Hastanesi'ne diyorum başkada bir şey demiyorum.teşekkürler hocam.

2022:12:09 18:13:16
Gülsüm Çağal

Gülsüm Çağal

Teşhisi ve önerdiği tedavi çok iyi👍Alanında gerçekten uzman bir doktor ✨✨✨✨

2022:07:28 18:55:03
remzi can fakıoğlı

remzi can fakıoğlı

2024:01:21 16:53:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı