ZAFER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi

Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi, Çorum şehrinde hizmet veren bir aile sağlığı merkezidir. 2005 yılında kurulan merkez, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi, 2005 yılında Dr. Ahmet Zafer tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, merkez bölgedeki ailelerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, sağlık hizmeti türüne ve gereksinimlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı yaklaşım
Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmelidir. Sağlık ihtiyaçlarınız için güvenilir bir adres arıyorsanız, sizleri merkezimize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez ZAFER AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ Yorumlar - 1

user267453

Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman biriydi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni sürekli bilgilendirdi. Kendisine güvendiğimi hissettirdi ve sağlık sorunlarımla ilgili doğru yönlendirmeler yaptı. Çorum Zafer Aile Sağlığı Merkezi'nde doktorumdan çok memnun kaldım. Puan : 5

17 Ağustos 2024
Fadime

Fadime

Güler yüz felan yok aksine doktor sözümü kesti sorduğum sorularıda yok saydı,ses tonu bildiğin çocuk azarlaması gibiydi , yok yere canım sıkıldı .İlk ve son gidişimdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2021:11:06 08:35:44
Ali Cantaş

Ali Cantaş

Dr volkan kalender bey ben 66 yaşındayım şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktor hastayla ilgilenmesi güler yüzlü BİR doktor BEN HASTALARLA İLGİLENMESİNE 10 ÜZERİNDEN 10 VERİYORUM

2021:02:17 06:53:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı