Hasan Hüsülüoğulları

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çorum Hasan Hüsülüoğulları

Hasan Hüsülüoğulları, Çorum şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. 1980 yılında kurulan işletme, geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini sunmaktadır.

Tarihçe

Hasan Hüsülüoğulları, köklü bir aile geleneğine sahip bir işletmedir. 40 yılı aşkın bir süredir müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Geleneksel tarifler ve özenle seçilmiş malzemeler ile hazırlanan yemekler, müşteriler tarafından büyük beğeni toplamaktadır.

Fiyat Politikası

Hasan Hüsülüoğulları, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüdeki yemeklerin fiyatları oldukça makuldür ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Türk mutfağının en lezzetli yemekleri
  • Kaliteli ve özenle seçilmiş malzemeler
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet
Hasan Hüsülüoğulları, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Çorum'da tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Geleneksel Türk mutfağının tadını en iyi şekilde sunan Hasan Hüsülüoğulları, her damak zevkine hitap etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Hasan Hüsülüoğulları Yorumlar - 1

user267449

Çorum Hasan Hüsülüoğulları Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı davranır. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve onların endişelerini giderir. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur. Puan : 5

17 Ağustos 2024
selda ersoy

selda ersoy

2023:11:03 20:03:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı