Op. Dr. Mustafa Uzun

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Çorum Op. Dr. Mustafa Uzun

Op. Dr. Mustafa Uzun, Çorum şehrinde hizmet veren deneyimli bir cerrahtır. Uzmanlık alanı genel cerrahi olan Dr. Uzun, hastalarına modern ve etkili tedavi yöntemleri sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Mustafa Uzun, uzun yıllardır cerrahi alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Çorum'da kendi kliniğini açarak hastalarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri makul seviyededir.
  • Ameliyat ve tedavi fiyatları, yapılan işleme göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir cerrah tarafından hizmet verilmesi.
  • Modern teknoloji kullanımı ve güncel tedavi yöntemlerinin uygulanması.
  • Hasta memnuniyetine önem verilmesi ve hastaların ihtiyaçlarına özel çözümler sunulması.
Op. Dr. Mustafa Uzun'u tercih etmeniz durumunda, uzman bir cerrahın deneyiminden faydalanacak ve modern tedavi yöntemleri ile sağlığınıza kavuşacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Op. Dr. Mustafa Uzun Yorumlar - 1

user267435

Çorum Op. Dr. Mustafa Uzun Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisine gittiğimde sorunlarımı detaylı bir şekilde dinledi ve gerekli tedaviyi başarılı bir şekilde uyguladı. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergiliyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.

17 Ağustos 2024
Fadime Cengiz

Fadime Cengiz

2022:07:23 18:08:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı