Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi

Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi, Çorum şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ile modern teknolojiyi bir araya getirerek hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi, 2000 yılında Dr. Ahmet Terlemez tarafından kurulmuştur. O günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren muayenehane, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknoloji ile donatılmış muayenehane
  • Çeşitli diş tedavileri ve estetik uygulamalar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi, uzman kadrosu ve modern teknolojisiyle diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi Yorumlar - 1

user267413

Çorum Terlemez Diş Hastalıkları Muayenehanesi'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Muayenehanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Ibrahim Kocaman

Ibrahim Kocaman

10 yıldır dişle ilgili bir problemimiz olduğunda Ekrem Bey'e gideriz.Sağ olsun, çok ilgili.Gerekli bilgilendirmeyi yapar.Yaptığı tedavilerin hepsinden memnun kaldık.

2023:10:12 10:19:15
Zehra Çal

Zehra Çal

Güleryüzlü hekim ve personelleriyle süper biryer, ayrıca işlerini layığıyla yapan ender insanlardan iyi ki onlara kendimi emanet etmişim hiç düşünmeden herkes gelebilir özellikle hekimim Ekrem beye ayrıca çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

2023:10:24 17:56:48
Feyza TOPRAK

Feyza TOPRAK

İki kızımın tedavisinide yıllardır Terlemez Diş Kliniğinde yaptırıyorum.Çocuğum Dr.Murat bey in sayesinde korkusunu yendi ve güle oynaya tedaviye gidiyor.Çorum da pedodonti uzmanı olmasıda çok iyi oldu,doğrudan çocuk diş uzmanının ilgilenmesi güven verici.

2022:12:10 20:15:04
Volkan

Volkan

Devlet hastanesinde Çorum da yapılmaz bu tedavi Kırıkkale ye götürün çocuğu dediler.Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Murat bey e gittik tedavisini yaptırdık hiç bir problem yok gayet sağlıklı devam.Güleryüzlü ve güvenilir hizmetiniz için teşekkürler.

2022:12:11 09:46:31
Muhammed Hasan Yücel

Muhammed Hasan Yücel

195 yorumun %64.61'i son bir ay içinde yazılmış. Ve son bir ayda yazılan yorumların bir tanesi 1 yıldız 125 tanesi 5 yıldız. Normal dağılım teorisine aykırı bir durum. Bu da bana (tedavilerden belli bir yüzde indirim ya da para karşılığında) yorum yazdırıldığını düşündürdü. Ama yazılan yorumlar ne kadar doğru onu bilemem. İllaki işin de iyi hekim de vardır acemi olan da. İllaki iyi hekimin de talihsizlikleri olur. Bunların hepsi bir kenara 4 yıl önce diş dolgusu yaptırmıştım. Memnun kaldım. Diş taşı temizliği için doktor ararken tesadüfen karşıma çıktı dolgu yaptırdığım yer.6 ay sonra düzeltme: Gördüğüm yorumlar bana parayla yorum yazdırdıkları noktasında emin olmamı sağladı. Sakın gitmeyin buraya. Dişleriniz elinizde kalmasın.

2023:08:12 08:12:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı