KLİNİK 19 | Çorum Özel Diş Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum KLİNİK 19 | Çorum Özel Diş Kliniği

KLİNİK 19, Çorum şehrinde bulunan özel bir diş kliniğidir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan kliniğimiz, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

KLİNİK 19, 2010 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

KLİNİK 19, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermektedir. Tedavi planları ve fiyatlandırmalar konusunda şeffaf bir politika izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknoloji kullanımı
  • Özel tedavi planları
KLİNİK 19'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern teknolojiyi kullanmamız, uygun fiyat politikamız ve hastalarımıza özel tedavi planları sunmamız gibi özelliklerimizle size en iyi hizmeti sunmaya hazırız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez KLİNİK 19 | Çorum Özel Diş Kliniği Yorumlar - 1

user267381

Çorum Klinik 19, oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir ekip ile hizmet veriyor. Diş hekimleri işlerini titizlikle yapıyor ve hastalarına gerekli bilgilendirmeleri yaparak tedavi sürecini kolaylaştırıyorlar. Klinik temizliği de oldukça başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Bulent Paracik

Bulent Paracik

Uzun araştırma ve deneyimlerimiz sonucu KLİNİK 19'la ağız sağlığımıza başladık. O kadar çok memnunuzki, ağrısız acısız profosyenel yaklaşımla tam bi ağız sağlığı için tek önerimiz KLİNİK 19. tercih edenler ömür boyu en doğru kararı verdiğinizden emin olabilirsiniz.implant tedavisi, diş çekimi ve diş kaplama tedavilerimizi yaptırdığımız Başta Okan hocam, Onur hocam ile hocalarımızın yanındaki asistanlar ve Ülkü hanıma güler yüz & ilgi & alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz..

2024:01:13 10:30:29
Fatma Demirer

Fatma Demirer

Çok güzel bir klinik ve çalışma ortamı.Diş hekimine gittiğimde koltuğa oturmaktan korkardım ama Dt. Osman Onur Ak ve Dt. Ali Okan Sular hocalarım sayesinde bu korkumu yendim. Hekim ve çalışanlar çok güler yüzlü işini severek yapıyorlar ayrıca klinik çok temiz ve son teknoloji ekipmanlara sahip gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim. Bundan sonra tek adresim Klinik19

2023:12:24 19:24:24
Asiye Yıldırım

Asiye Yıldırım

Bugun 20 lik diş çekimi yaptırdım. Cok ama çok memnun kaldım. Kapıdan girdiğim andan itibaren çıkana kadar tüm çalışanlardan fazlaca memnun kaldım. Doktor Osman bey ve gizem hanıma özenli çalışmasından dolayı ayrıca teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:12:01 15:07:28
Hasibe Er

Hasibe Er

Klinik19 ailesine çok teşekkür ederim ilgileri alakaları ve güler yüzlü oldukları için. Dişlerim kullanılmıycak durumdayken Doktorum Onur Osman AK la karşılaştım ve harika bir tedavi süreci geçirdim şimdi rahatlıkla dişlerimi kullanıyorum. Gidilmesi gereken tek yer Klinik19 dur. Sıkıntım olmasada sürekli gitmek istiyorum:):)

2023:11:09 14:30:03
Aysun Baltacı

Aysun Baltacı

Okan Bey' öncelikle diş hekimi korkumu yenmemi sağladığı için teşekkür ediyorum. Korkutan hasta koltuğuna artık gülümseyerek oturabiliyorum. Çektiği sorunlu gömülü yirmilik dişimde, yaptığı dolgularda, dis sıkmam için botoks tedavisinde ve diş temizliğim için K19 bakımında hep mutlu ayrıldım. İşindeki profesyonelliği ve yeteneği sugötürmez bir gerçek. Sıcakkanlı, sevecen, ilgili ve her daim bilgi veren yaklaşımı ile herkese tavsiye ederim.🙂 Ayrıca tüm Klinik 19 çalışanlarına da güler yüzleri ve ilgileri çok teşekkürler 🙏

2023:11:14 11:21:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı