Dr. Altay Erdem Kaya

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çorum Dr. Altay Erdem Kaya

Dr. Altay Erdem Kaya, Çorum şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Altay Erdem Kaya, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana Çorum ve çevresindeki hastalara sağlık hizmeti sunmaktadır. Kuruluşundan bu yana sürekli olarak kendini geliştirmekte ve en son teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Dr. Altay Erdem Kaya, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, hastaların bütçelerini zorlamadan sağlık hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknoloji
  • Çeşitli sağlık hizmetleri sunulmaktadır
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Altay Erdem Kaya, kaliteli sağlık hizmeti, uygun fiyatlar ve hasta memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Hastaların sağlık sorunlarına çözüm bulmak ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak için her zaman yanlarında olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Dr. Altay Erdem Kaya Yorumlar - 1

user267319

Çorum Dr. Altay Erdem Kaya Diş Hekimi oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir doktor. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kendisine güvenebilir ve gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Oguzhan KAYA

Oguzhan KAYA

randevumuzda yardımcı olunuldu ilgi ve alaka güzel önce fiyat alınız.

2020:07:22 23:05:53
Mehmet Yılmaz

Mehmet Yılmaz

2021:06:15 13:47:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı