Diş Hekimi Öznur Yetgin

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Çorum Diş Hekimi Öznur Yetgin

Çorum şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Öznur Yetgin, uzun yıllardır deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, modern teknolojileri kullanarak kaliteli ve güvenilir diş tedavileri sunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Öznur Yetgin, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Güler yüzlü ve profesyonel ekibiyle tanınan işletme, her zaman en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Diş tedavilerinde uygun fiyatlar
  • Ödeme kolaylıkları ve taksit imkanları
  • Sigorta anlaşmaları

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Modern teknolojilerle donatılmış klinik
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
  • Acil durumlara hızlı çözüm sunma
Diş Hekimi Öznur Yetgin'i tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve modern teknolojilerle donatılmış kliniği ile size en iyi hizmeti sunmaya odaklanmasıdır. Sağlığınızı önemseyen ve güvenilir bir diş tedavisi arıyorsanız, Diş Hekimi Öznur Yetgin sizin için doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Diş Hekimi Öznur Yetgin Yorumlar - 1

user267295

Öznur Yetgin Diş Hekimi ile ilgili çok olumlu bir deneyim yaşadım. Tedavi sürecim boyunca beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. İşinde uzman, güler yüzlü ve hasta memnuniyetine önem veren bir diş hekimi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
sabire sanem yılmaz

sabire sanem yılmaz

Öznur Yetgin Diş Kliniği yeni teknolojiler, estetik el dokunuşları ve doğuştan gelen yeteneği ile insanı merkeze koyan anlayışını birleştirdiği bir kliniktir. Dişlerinizin sağlığına en iyi şekilde kavuşmasını istiyorsanız kendinizi Öznur Yetgin' e emanet edebilirsiniz.

2023:09:20 14:02:43
Murat Inanc

Murat Inanc

Bir işi beden gücüyle yapan işçidir, akıl ve beden gücüyle yapan ustadır, beden, akıl, ve sevgisiyle yapan,sanatkârdır.... Kisiliginizdende, sanatinizdanda çok memnunum hocam, elinize emeğinize sağlık, yolunuz açık olsun, iyiki tanımışım sizi ...

2023:09:15 08:16:56
Ayla Bulen

Ayla Bulen

Kendinizi iyi hissettiğiniz bir tedavi süreci öznur hn hekim olarak da insan olarak daçok iyi bu ara da asistanı başak hn mada çok tşk ederim

2023:09:21 10:56:36
emine hülya öz

emine hülya öz

Sevgili Öznur Yetgin , elinizin işçiliği, işinizdeki ustalık ve mesleğinizdeki etik kurallara uygun davranışlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum.

2023:09:21 10:46:45
Leyla Cosgunsu

Leyla Cosgunsu

Değerli Öznur Yetgin, dişlerimin tedvisinde gösterdiğiniz özen ve başarılı uygulamanız için teşekkür ediyorum.

2023:09:21 11:01:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı