AutoClub arena garage

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum AutoClub Arena Garage

Çorum AutoClub Arena Garage, şehirdeki en güvenilir ve profesyonel oto tamir ve bakım hizmetlerini sunan bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan bir işletmedir.

Tarihçe

Çorum AutoClub Arena Garage, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Net fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çorum AutoClub Arena Garage'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Aracınız için en iyi bakımı ve onarımı almak için güvenle tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez AutoClub arena garage Yorumlar - 1

user266922

Çorum AutoClub arena garage Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araçlarımı her zaman titizlikle yıkıyorlar ve sonuç mükemmel oluyor. Personelin ilgisi de oldukça güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Bahadirhan Gungordu

Bahadirhan Gungordu

Rezil bi işletme 1 saat diyorlar inanmayın 2 saate anca veriyorlar sakın gitmeyin vermeyin aracınzıı çok kötü

2023:09:05 13:45:11
M.N. E

M.N. E

Hiç memnun kalmadım araç ici düzgün süpürülmemiş ,Aracın üzerinde lekeler mevcut idi,Yıkandıktan sonra ayna altından akan sular silinmemiş iz kalmış.Bu sekilde bir hizmeti ara sokaklarda da alırsın kurumsal olması ayrıcalık olmalıydıKısacası Act kalitesine yakışmadı bu reklama bu hizmet hiç uygun degil ya da en azından kendi memleketimde degil yeterince profesyonel olduklarını düşünmüyorumAyrıca çalışan arkadaslar veya patron artık kimse iceri odeme yapmaya girdiğimde sanki istemez istemez davranışları rahatsız etti mecbur girmiş bulunduk bir daha tabiki de tercih ve tavsiye etmeyeceğim

2021:01:21 21:30:32
tayfun akkoyun

tayfun akkoyun

Aracımızı seramik kaplama yaptırmak için Autoclub Çorum bayisini tercih ettik. Aracımıza gösterilen ilgi ve alaka çok iyiydi. Tüm gün boyunca araca yapılan uygulamaları bizzat iş yerinde gözlemledim. Araca uygulanan tüm işlem basamaklarını isterseniz gözlemleyebiliyorsunuz. Araca 1 gün boyunca işlem yapıldı. Tüm ürünler autoclub firmasının orjinal ürünleriydi. İşyeri sahibi İlker Beye ve aracımızla baştan sona ilgilenen Ümit Bey e buradan teşekkür ediyorum. Bu kurumsal bayide seramik kaplama yada poliüretan film kaplama yaptırmak isteyenler, korkmadan Zeyn Garage Autoclub firmasını tercih edebilirler. Verdiğiniz paranın hakkını veren bir firma.

2021:02:05 16:53:01
Şükrü ÖZEN

Şükrü ÖZEN

Bence Google hizmetler kısmına fiyatlarında eklenmesi gelecek olan müşterinin, imajı ve bilgilenmesi bakımından faydalı olacağını düşünüyorum.

2020:10:11 22:09:20
Halil Gülşen

Halil Gülşen

Çoruma geldikçe aracımı buraya bırakıyorum. Çocuklar güvenilir. Fiyat En son 5 TL oldu. Erken gelinirse yer bulunuyor. Yıkama servisleri de var.

2018:09:02 19:59:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 10:00–18:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı