ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS

ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS, Çorum şehrinde BMW marka araçların yetkili servis hizmetini sunan bir kuruluştur. Müşterilere yüksek kaliteli bakım ve onarım hizmetleri sunarak araçlarının uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır.

Tarihçe

ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekipten oluşmaktadır. BMW marka araçların özel ihtiyaçlarını ve gereksinimlerini en iyi şekilde karşılamak için sürekli olarak kendini geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Hizmet kalitesinden ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • BMW marka araçlar için yetkili servis hizmeti
  • Deneyimli ve uzman teknisyenler
  • Orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS'i tercih etmeniz için en önemli neden, aracınızın en iyi şekilde bakım ve onarımının yapılmasını istiyorsanız doğru adrestesiniz. Uzman ekibimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS Yorumlar - 1

user266868

Çorum ILDIRAR Otomotiv BMW YETKİLİ SERVİS gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Aracımı teslim ettiğimde gerekli işlemlerin hızlı bir şekilde yapıldığını gördüm. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Uğur Can Ş.

Uğur Can Ş.

98 model 520i aracı aldığımda tavsiye üzerine ilk Çağlayana gitmiştim ustasından gün alıp o gün uğradığım da memnuniyetsiz bir yüz ifadesi değişik ve ilgisiz tavırlar sonrasında servisi terk edip rast gele navigasyon dan bulduğum Ildırar'a uğradım. Araçta olan sorunları ve yaptırmak istediklerimi adam gibi ve sabırla dinleyip nokta atışı sorunları doğru tespit edip müşteriye nasıl davranılması gerektiğini bilen düzgün bir insan olan Ahmet ustaya ne kadar teşekkür etsem azdır. Gitmeden önce hizmet alan müşterilerin farklı mecralarda yorumlarını okuyup gitmiştim fiyatlar konusunda. Eski BMW servisi evet fiyatlar pahallı herkesi memnun etmek zordur. Her şeye zam geliyor parça fiyatları alakasız pahallı ellerinde olan parçalar var olmayıp tedarikçilerinden sipariş verdikleri var en uygun fiyata bulmaya çalıyorlar ellerinde yoksa. 10 bin TL lik parça işçilik olan bir işi farklı bir yere 5 bine de yaptırabilir sin ama nasıl memnun kalacak mısın sonrasında garanti veriyor mu. İşçilik nasıl baştan sağma mı yapılıyor. 10-20 gün aracım kaldı serviste hemen hemen her gün sabah 9-10 dan akşam 6-7 ye yeri geldi yetiştirmek için akşam 10 lara kadar ustanın yanında bir fiil başlarında durdum çalışma şekillerini gözlemledim takip ettim. Yanında çalışanların iş becerisi zayıf biraz safsaklıyorlar işi ama Ahmet Usta işe girişmiş ise olay değişiyor. Muhasebe,parça alım vs. işlerine bakan Faruk bey müşteriyi doğru yönlendiren biraz sohbet doğrultusunda yukarıda da dediğim gibi müşteriye nasıl davranılması gerektiğini bilen paranın 2. planda geldiğini yansıtmış değerli bir insan teşekkür ederim.İnsanları memnun etmek zordur.Tavsiye ederim.

2023:10:02 02:52:03
Erkan Bolat

Erkan Bolat

Herkese tavsiye ederim.Servis süper.Teknik bilgi ve problem çözmede gerçekten 1 numara.Bakım servisi ve işçilik üst düzey kalitede.Saygılar

2022:07:26 20:03:07
Ercan Akçay

Ercan Akçay

Bursada yaşayan biri olarak memleketim de Çorum olduğundan mümkün oldukca araç bakımı ve eksiklerimi Çorum’a saklıyorum Güler yüzlü ve işine hakim arkadaşlarım iyiki varsınız selamlar iyi çalışmalar

2022:07:25 20:09:08
Erhan Akçay

Erhan Akçay

Aracımı gönül rahatlığıyla götürüyorum tavsiye ederim. Aracınızla ilgi ne sorun varsa AHMET USTAYA DANIŞIN derim saygılar

2022:07:26 08:23:31
Özgür Sönmez

Özgür Sönmez

2009 520d aracıma triger seti bakımı yaptırdım.Bakım onarım ilgi ve alakadan son derece menmun kaldım.İşinin uzmanı bir işletme

2020:12:02 09:08:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı