Hocam Otogaz & Çorum Turbo

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Hocam Otogaz & Çorum Turbo

Hocam Otogaz & Çorum Turbo, Çorum şehrinde hizmet veren bir otogaz dönüşüm merkezidir. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hocam Otogaz & Çorum Turbo, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana sektördeki tecrübesiyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, araç modeline ve dönüşüm işlemine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Çeşitli marka ve modellere uygun dönüşüm seçenekleri
  • Hızlı ve profesyonel hizmet anlayışı
Hocam Otogaz & Çorum Turbo, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak araçlarını güvenli ve ekonomik bir şekilde dönüştürmelerine yardımcı olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Hocam Otogaz & Çorum Turbo Yorumlar - 1

user266860

Çorum Hocam Otogaz ve Çorum Turbo Oto Tamir'e aracımı götürdüm ve oldukça memnun kaldım. Hem hızlı bir şekilde işlerini hallediyorlar hem de fiyat konusunda oldukça makul bir tutumları var. Çalışanlar da oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Efe

Efe

Araç muayenesi den önce. Araç ekzoz emisyon ölçümü yapılması gerekiyormuş. Başka bir emisyon ölçüm yapan dükkana gittim bir saat uğarşıtı ölçüm yapmaması cihaz. Aracın rölanti de cok yaktığı gaz ayrı yapılması gerektiğini söylediler. Gidin hocam otogaz 'a gaz ayarı yapıp geri gelin dediler. Bende ilk defa bu işlemleri yapıyorum. tamam dedim hocam otogaz a gittim gaz ayarı yaptırmya bktınm ki adamlar ölçüm de yapıyor. Hemen ilk ölçüm yaptırmaya geldim dedim 10 dk işlemem bitti ne gaz ayarı istedi ne de dakiklarca uğraştı toplam 15 dk sürdü teşekkür hocam otogaz

2023:11:22 10:30:55
Ahmet Lütfi Arli

Ahmet Lütfi Arli

Dün LPG sisteminde elektrik sorunı için gittim. LPG sigorta yuvası değişti. 75 tl lik parça için 500 tl ücret istediler. Üstelik yuvanın içindeki sigortayı da aldılar. Eski sigortayı taktılar.

2023:12:06 14:31:54
Halil Aksoy

Halil Aksoy

Ford aracımda bulunan auto gaz sistemi için geldim. Arızayı tespit edip güzelce tamirini yaptılar. Tavsiye üzerine geldim. Memnun kaldım. Kendisinde program bulunmayan bazı ustalar atiker sistem ile değişikliği tavsiye edip 7-8 bin masraf çıkardılar. Hocam otogaz da hem program var hem parça gayet cüzi bir fiyata tamir ettiler. Ellerine sağlık.

2023:10:07 13:02:37
suat tekin

suat tekin

Hundai bayon landirenzo taktırdım servis garantili hocam otogaz güler yüzlü personel çok iyi yapılan ayar afr ayarı Çorum da gidilecek en iyi LPG montajı yapılan yer gönül rahatlığı ile montaj yaptırılacak yer

2023:12:02 17:12:16
Erhan

Erhan

Atiker sıralı sistem gaz beyninde bir problem olmuştu ne olduğunu anlamadan Işık’ların hepsi sönmüştü buraya tavsiye üzerine geldim ve gerçekten işlerinin hakkını çok güzel veriyorlar müşteri odaklı çalışmaları takdire şayan ilgileri için çok teşekkür ederim ve fiyat konusunda da ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya çalıştılar çok teşekkür ediyorum eksik olmasınlar 🙏🏻

2023:11:23 10:55:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 08:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı