DR.KLİNİK OTOMOTİV

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Çorum DR.KLİNİK OTOMOTİV

DR.KLİNİK OTOMOTİV, Çorum şehrinde otomotiv sektöründe hizmet veren bir kuruluştur. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

DR.KLİNİK OTOMOTİV, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden işletme, teknolojik yenilikleri sürekli olarak uygulamaktadır.

Fiyat Politikası

DR.KLİNİK OTOMOTİV, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatlandırılması adil ve şeffaf bir şekilde yapılmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
DR.KLİNİK OTOMOTİV'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Siz de aracınızın bakımı veya onarımı için DR.KLİNİK OTOMOTİV'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez DR.KLİNİK OTOMOTİV Yorumlar - 1

user266848

Çorum DR.KLİNİK OTOMOTİV Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanılıyor ve işçilik oldukça titizlikle yapılıyor. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Nihal Şentürk

Nihal Şentürk

Dr.Klinik ile tanıştıktan sonra aracımı başka hiç bir servise asla emanet edemedim.Kesinlikle işini hakkıyla yapan bir firma.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Özellikle Sedat usta ve Yasin beye emekleri için teşekkürler.Herkese tavsiye ederim.

2023:12:14 11:47:47
mineral tarım kireci mineral power leonardit

mineral tarım kireci mineral power leonardit

Aracımla Ordu Ünye de kaza yaptım. Sağolsun Sedat Usta kısa zamanda çekici yönlendirdi. Aracımı Çorum'a getirdiler. Aracım Çorum'a getirdikten sonra servis müdürü Yasin bey aracımin yapım aşamasında çok yardımcı oldu kendisine özellikle teşekkür ediyorum.

2024:01:05 16:11:29
Arslan Arslan

Arslan Arslan

Aracımla samsunda kaza yaptım Sedat usta cekici yonlerdirdl aracımın kaza raporları olsun hepsiyle ilgilendi Çorum'a cektirdi Dr Klinik Otomotivde onarımı yaptılar teslim almaya gittigimde orjinalinden farkı yok bütün calisanlarin eline sağlık kolay gelsin

2023:12:20 16:36:57
Hatice Karadoğan

Hatice Karadoğan

Araçımın eksiksiz bir şekilde yaptılar onarım esnasında ara ara beni arayıp hem hem fiyat olarak hemde değişecek parçalar hakkında bilgi verdiler herşey için teşekkür ederim Sedat beye ve bütün çalışanlarına Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

2023:10:23 06:19:03
esma külcü

esma külcü

Kazalı aracımızı en hızlı şekilde dört dörtlük yaparak teslim ettiler ve başka yerden aldığımız fiyat tarifelerinden çok çok uygun bir maliyetle.Çalısanlar ve işyeri sahipleri işinin ehli,güler yüzlü insanlar hepsine tek tek teşekkür ediyorum.Çorum’da tek tercih….

2023:10:27 00:06:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı