ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama – ALC Çorum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama - ALC Çorum

ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama - ALC Çorum, Çorum şehrinde araçlarınızın korunması, yenilenmesi ve kaplanması konularında hizmet veren bir kuruluştur.

Tarihçe

ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama - ALC Çorum, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Araç koruma hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Yenileme ve kaplama işlemleri için fiyatlar araç modeline ve işlem detaylarına göre değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama - ALC Çorum, araçlarınızın korunması ve yenilenmesi konularında uzmanlaşmış bir kuruluştur. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez ERK Garaj -Araç Koruma Yenileme Kaplama – ALC Çorum Yorumlar - 1

user266802

Çorum ERK Garaj ve ALC Çorum Oto Tamir işbirliği ile aracımın koruma, yenileme ve kaplama işlemlerini yaptırdım. Sonuçtan oldukça memnun kaldım. Hem hizmet kalitesi hem de müşteri memnuniyeti açısından oldukça başarılı bir iş çıkardılar. Araçlarınız için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir işletme.

17 Ağustos 2024
Mustafa Şenay

Mustafa Şenay

Gözü kapalı her türlü güvenirim, gayet samimi güler yüzlü insanlar, işinin hakkını da sonuna kadar veriyorlar, hiç zorunlu olmadıkları halde ricada bulundum aracımı da evime kadar getirip teslim ettiler herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ellerine sağlık hayırlı işleriniz olsun😊🙏

2023:07:20 12:57:26
TECHNOWAY

TECHNOWAY

Parayı alana kadar size abim abim diyor Fatih bey,parayı alıp alacağı kalmadıgında yaptığı işte çıkan sorunlar için ; "bu paraya ancak bu kadar işçilik oluyor daha kaliteli işçilik istiyorsanız servise gidin diyor " esnaflığı sıfır ....çok güzel agzı laf yapar işi bağlayıp paranızı alana kadar.

2022:08:19 14:26:02
furkan can

furkan can

Ekibiyle başındaki yöneticisiyle ihtiyaçlarınıza tam ve doğru hizmet anlayışıyla çalışıyorlar. 3 firma gezdim. Hepsi işi yapıp para kazanma taraftarı olarak mallarını övdü durdu. Bu işletmede sorduğum tüm sorularımın karşılığı açık ve net bir şekilde cevaplandı. Hizmetlerinden memnun kaldım. Piyasada araştırınca da bir çok kişi Çorum'un bir numarasıdır. İşin ehlidir cevabı verdi. Tam puan. Fatih Bey ve ekibine benden. BMW aracım şimdi ışıl ışıl ve tam korumalı sayelerinde. Emekleri için teşekkür ediyorum.

2021:02:14 15:28:35
Ferhat Çetin

Ferhat Çetin

Aracımda kuş pisliği yanıkları vardı ( bir kaç noktada) bu nedenle bu yanıkları giderme ve boya koruma yaptırmak için gittim aracın benim için sıkıntı olan yerlerini gösterdim bu izler beni rahatsız ediyor dedim tamam hallederiz denildi, hatta farın birinde solma vardı onuda yüzeysel temizleme parlatma yaparız denildi. Ayrıca tamponda ufak sürtmelere rötuş yapılırsa sevinirim dedim onada tamam denildi. Büyük umutlarla akşam arabayı teslime gittiğimde hayal kırıklığı yaşadım beni rahatsız eden lekeler kaybolmadığı gibi daha da belirgin olmuştu, farlar yine aynı matlıktaydı tampondaki rötuşluk yere hiç dokunulmamıştı.Anlaşılan Kuş pisliği yanıklarını gideremiyorlar, bunu bana söylemeliydiler yani boya koruma yaparız ama bu lekeler çıkmaz deselerdi işlemi yaptırmazdım. Araç kaplama ve boya korumada iyi olabilirler ama hafif güneş yanığı kuş pisliği lekesi giderme konusunda beklediğimi bulamadım hatta daha da belirgin oldu lekeler..Gerçekten hayal kırıklığı bu lekelerin çıkmayacağı önceden söylenebilirdi.

2020:07:01 05:53:46
Halim Çoşar

Halim Çoşar

Aracımla geçirdiğim trafik kaza neticesinde Toyota Corolla aracımın gerek hasar onarımını gerekse hasar sonrası temizlik ve boya koruma işlemlerini aracın orjinaline sadık kalarak gerçekleştirdiler. Profesyonel yaklaşımı ile uzun yıllardır hizmet verdiklerini kanıtladılar. Tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Mini Onarım alanında kesinlikle tercih edilmeliler. Neova Sigorta'ya ve ERK Ailesine tekrar tekrar teşekkürler

2021:02:20 13:13:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 10:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı