Castrol Auto Service – Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Castrol Auto Service - Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis

Castrol Auto Service - Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis, Çorum şehrinde bulunan özel bir otomobil servisidir. İşletme, Toyota ve Honda marka araçlar için özel hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Castrol Auto Service - Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis, uzun yıllardır otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detaylı fiyatlandırması için işletme ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Toyota ve Honda marka araçlar için özel servis hizmeti
  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli yedek parça ve ekipmanlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Castrol Auto Service - Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir otomobil servisidir. Araçlarınızın bakımı ve onarımı için güvenilir bir adres arıyorsanız, işletmemizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Castrol Auto Service – Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis Yorumlar - 1

user266790

Çorum Castrol Auto Service - Toyosan Alternatif Otomotiv Toyota Honda Özel Servis Oto Tamir hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Aracımı teslim aldığımda sorunsuz bir şekilde çalıştığını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Fetullahyavuz19@gmail.com 16451645

[email protected] 16451645

İşcilik ve araca titiz yaklaşımları dikkatimi çekti,çay hakve ikramları ve bekleme salonları ile konfor anlamında çok iyiler.işcilikleri kaliteli,fiyat olarakta hakkını istiyorlar,çünkü 10 yerin bulamadığı arızayı 5 dakikada buldular. ve yaklaşımları çok profesyonel.

2022:08:30 14:28:46
Hüseyin EGRİ

Hüseyin EGRİ

Aracımı aks tamiri için götürdüm. Aracımı kontrol ettiler. Masrafın tutarını söylediler. Bende tamir edilmesini söyledim. Kısa sürede tamir ettiler. Söylediklerinden ekstra herhangi bir ücret çıkmadı. Temiz kaliteli hızlı hizmet.Herşey için teşekkür ederim.

2022:02:12 08:15:48
Burak Aksoy

Burak Aksoy

Yaklaşık 1 yıl aranın ardindan tekrar gittim aynı hoşgörü aynı ilgi alakayla karşılaştım aracımin periyodik bakımını yaptırdım aynı zamanda ben söylemeden aracımı komple ücretsiz cekaptan geçirmeleri ayrı bir hoşuma gitti teşekkür ederim hasan usta ve çalışma arkadaşlarına

2023:07:26 09:33:21
Alparslan Alparslan

Alparslan Alparslan

Aykut beye katiliyorum işçilik iyi olabilir ama hem parça çok pahalı satılıyor hemde müşteriyle tartışıyor laf konuşmadan aciz ilk önce esnaf gibi davranıp esnaf gibi konuşmasını öğrenmesi lazim

2022:06:03 13:18:00
Mustafa Özdemir

Mustafa Özdemir

Aracımın arızası hakkında bilgi almak için aradım, insanı azarlar gibi konuştular bundan önce 2 defa periyodik bakıma götürmüştüm bundan sonra asla hiç bir şey için aracımıda götürmem, bilgi almak içinde aramam.

2022:08:03 16:21:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–14:30
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı