ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS

ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS, Çorum şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve güvenilir oto servis hizmetleri sunmaktadır. İşletme, araçların bakımı, onarımı, lastik değişimi, yağ değişimi gibi birçok hizmeti profesyonel bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Tarihçe

ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, yapılan işin detayına ve aracın marka-modeline göre değişiklik gösterebilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla aracınızın ihtiyacı olan her türlü bakım ve onarım işlemini güvenle yaptırabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez ÇORUM SAYGINLAR OTO SERVİS Yorumlar - 1

user266782

Çorum Saygınlar Oto Servis gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Aracımıza yaptıkları tamir işlemleri sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve çok memnun kaldık. Personelleri de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
İbrahim Tsey

İbrahim Tsey

İşini dürüstçe yapan bir işletme. Uzun yıllardır aracımın bakımlarını sürekli olarak burada yaptırıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.

2021:11:18 16:29:26
İbrahim Yücel

İbrahim Yücel

Merhaba, aracınızı asla ve asla SAYGINLAR otoya götürmeyin 2 hafta önce aracımı boyattım pişmanım aracı verdiklerinde boyanan yerlerde işçilik sıfır ve yaptıkları pasta cilayı olduğu gibi araç üzerinde bırakmışlar araç siyah olduğu için çok berbat Bi görüntü oluşmuş, sağ arka çamurkupu boyattım boyadıkları yer kabarık duruyor geri götürdüm orada kuşak var cevabını aldım itiraz ettim tekrar verdim aracı yaptılar aracı yıkamaya götürdüm ön kısımda beyaz boya kalıntıları araca boya sıçramış kısacası rezillik

2020:07:21 14:32:43
ABDULKADİR KARABIYIK

ABDULKADİR KARABIYIK

20 Temmuz 2020 de aracımın bagaj,ön kaput, jantları boyattım ve pasta cila attırdım,bir sıkıntı yaşamadım gayet güzel oldu.Birkan beye ve çalışanlarına teşekkür ederim.

2020:07:30 08:30:18
Murat Gülistan

Murat Gülistan

ÇORUM DA ARACINIZ İLE İLGİLİ PROBLEMLERİ HALLEDEBİLECEĞİNİZ BİR SERVİS, AYRICA GÜLER YÜZLÜ, ÇÖZÜMKAR KALİTELİ MÜESSESELER ARASINDA YER ALMAKTADIR. TAVSİYE EDECEĞİM YERLERDEN BİRİSİ.

2022:04:01 10:37:10
Nihat Taşcı

Nihat Taşcı

Aracımı kazadan dolayı sigortadan yaptırdım ama pişmanım işçilik 0 değişmeyen parçaları değişti gösterip faturayı şişiriyorlar sakın gitmeyin bir nevi hırsızlık mı dersiniz ne derseniz deyin ama gitmeyin benim gibi mahkeme ile uğraşmayın

2020:01:11 11:28:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–17:00
  • Salı 08:30–17:00
  • Çarşamba 08:30–17:00
  • Perşembe 08:30–17:00
  • Cuma 08:30–17:00
  • Cumartesi 08:30–17:00
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı