Çorum Boyasız Göçük | Boyasız Göçük Düzeltme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Boyasız Göçük | Boyasız Göçük Düzeltme

Çorum Boyasız Göçük, araçlardaki göçükleri boyasız bir şekilde düzelten bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren işletmemiz, uzman ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır.

Tarihçe

Çorum Boyasız Göçük, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce müşteriye hizmet vermiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletmemiz, sürekli olarak kendini geliştirerek sektördeki lider konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Her müşterinin bütçesine uygun çözümler sunarak, araçlarınızı uygun fiyatlarla düzeltebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekibimiz
  • Boyasız göçük düzeltme teknikleri konusunda uzmanlık
  • Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Çorum Boyasız Göçük, araçlarınızdaki göçükleri boyasız bir şekilde düzelten uzman bir ekipten oluşmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edebileceğiniz bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Çorum Boyasız Göçük | Boyasız Göçük Düzeltme Yorumlar - 1

user266764

Çorum Boyasız Göçük Düzeltme Oto Tamir gerçekten çok başarılı bir iş çıkardılar. Göçüğü tamamen düzelttiler ve boyasız bir şekilde işlerini hallettiler. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

17 Ağustos 2024
Emir ve Elif'in Maceraları

Emir ve Elif'in Maceraları

Esnaf olarak işin ehli.Gerçekten gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Göçük yeri gördükten sonra hatasiz olarak hiç belli olmayacak dedi ve dediği gibi yaptı.Bundan sonra başımıza böyle bir iş geldiğinde gideceğimiz adres belli tekrardan teşekkür ederim...

2024:01:21 13:39:07
ismail Gökce

ismail Gökce

Bülent usta ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Ustalık ve işçilikleri çok güzel profosyenel bir şekilde işlerini yapıyorlar.Bulent ustam samimi müşteri odaklı aracı ile ilgili sorunu olanlar hiç düşünmeden gidebilir.herkese tavsiye ederim.

2023:08:31 18:32:23
Yasin Isik

Yasin Isik

Ocak 24.2023 itibariyle il disindan giderek deneyimledim. Arabamin sag çamurluk iceriye çökmüştü onun icin gittim öneri ile cok guzel işçilik çıkardılar. İslerini temiz ve duzgun yapıyorlar firsatcilik yapmıyorlar cevremdekilere direk oneririm. Cok memnun kaldim. Bulent bey ve arkadaşlarına teşekkür ederim

2023:01:24 16:40:25
sefa sınava

sefa sınava

İlk defa gittiğim ve memnun kaldığım çok nadir yerlerden ilgi alaka işçilik çok güzel ekip halinde işlerinin hakkını veren bır işletme Bülent bey ve ekibine ilgi ve alakasindan dolayı teşekkür ederim hiç dusunmeden gidebileceğiniz bir işletme

2023:09:01 10:35:34
EyPcN Dç

EyPcN Dç

içine göçen çamurluğumu orjinali gibi yaptılar işçilikleri çok iyi ustalarımızın Allah razı olsun

2023:07:29 08:04:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 08:00–16:30
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı