Ceyfu Çorum Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Ceyfu Çorum Şubesi

Ceyfu Çorum Şubesi, Çorum şehrinde hizmet veren bir restoran zinciridir. 2010 yılında açılan şube, lezzetli ve sağlıklı yemekleriyle müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Ceyfu Çorum Şubesi, kaliteli malzemeler ve uzman şefler tarafından hazırlanan yemekleriyle kısa sürede şehirde popüler hale gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, her geçen gün genişleyen bir müşteri kitlesine sahiptir.

Fiyat Politikası

Ceyfu Çorum Şubesi, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli seçenekler bulunmakta olup, her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve sağlıklı yemekler
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Taze ve kaliteli malzemeler
Ceyfu Çorum Şubesi, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve kaliteli hizmetiyle tercih edilmesi gereken bir restoran zinciridir. Misafirlerine keyifli bir yemek deneyimi sunan işletme, her zevke hitap eden menüsüyle müşterilerini memnun etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Ceyfu Çorum Şubesi Yorumlar - 1

user266442

Çorum Ceyfu Çorum Şubesi Kitapçı oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kitap çeşitliliği oldukça fazla ve güncel kitapları bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olması da memnuniyet verici. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.Puan : 4

16 Ağustos 2024
İrem B

İrem B

Arkadaşlar bende bugün hediye aldığım pantolonu götürdüm fakat değişim yapmadilar üstünde etiketle ben çocuğu gezdirmişim diz izi yapmış ordan anlamışlar.pantolon o kadar kalitesiz ki denemede bile diz izi yapacak şekildeymiş kendi malını kendisi kotuluyen insanlar mağza müdürü uslupsuz çalışanlarini da kendine benzetmiş kesinlikle alışveriş yapmayın . Küçük mağza seviyesiz insanlar işte.

2021:03:12 07:17:03
Yücel Kibir

Yücel Kibir

Kesinlikle tavsiye etmiyorum aldıgım ürün olmadı ve 1 gün sorna kullanmadan fisi ile birlikde geri iletim ama almadıklar iyade olrak desim var mis degis istemiyorum dedim halde saygısız bayan müdürü var Almadılar geri o yuzden kesinlikle tavsiye etmem

2022:10:09 12:38:44
Zehr-Aşk

Zehr-Aşk

Arkadaşımın çocuğuna 1 yaş doğum günü icin elbise almıştık ancak elbise olmayinca hemen geri getirdik. Oranin 1 yıl onceki müdürü ile bir calisan bayan kadar kaba ve cahil insanlar gormedik. Kadina kac defa degistirme sansimiz var diye ilk defa sorduk hanımefendi anlamanizda sorun var herhalde kaç defa anlatacağım diye bir cevao aldik. Kadına ben ilk defa soru soruyorum nasil kaç defa diye sorduk. Oda bana 5 6 kere anlattiriyorsunuz diye hala şizofren gibi açıklama yapmadan laf saydı. Sonunda başka birisi dedi ki 1 ürünü her hafta mi degistiririz deyince Allahım ben anlatamıyorum diye başka birine de saydırdı. Müdürünü isteyince durumu anlattık. Elemanım gayet güzel laf etmiş dedi.Acik konuşmak gerekirse o iğrenç hareketten sonra her ay en az 5 6 elbise kıyafet alan ben artık 2 senedir hic gitmedim. Tavsiye etmiyorum zaten eski indirimi kalmadı onun yerine e bebek sezon indirimleriule cok daha güzelini daha ucuza alırsınız

2020:02:18 21:15:33
Betül Hanzade

Betül Hanzade

Kaliteli ve Çok uygun fiyatlı ürünleri var kesinlikle tavsiye ediyorum personelleride çok ilgili Teşekkür ediyorum...

2023:03:13 15:30:59
Nagehan ÇELİK

Nagehan ÇELİK

Çok geniş ürün yelpazesi olan bir mağaza gerçekten ürün bolluğu ve kalitesiyle çok memnun kaldığımız bir mağaza teşekkürler💯

2023:03:13 15:29:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar 10:00–19:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı