Carraro & Bianchi Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Fakı BikeHouse

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Carraro & Bianchi Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Fakı BikeHouse

Carraro & Bianchi Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Fakı BikeHouse, Çorum şehrinde hizmet veren bir bisiklet satış ve servis merkezidir. İşletme, Carraro ve Bianchi markalarının yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olarak müşterilere kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Fakı BikeHouse, 2005 yılında kurulmuş olup, bisiklet tutkunlarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla, müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet vermeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Fakı BikeHouse, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Ayrıca, ödeme kolaylıkları ve kampanyalarla müşterilerine ekonomik çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Carraro ve Bianchi markalarının yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı
  • Kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi
  • Uzman ve deneyimli kadrosu
  • Hızlı ve güvenilir servis hizmeti
Fakı BikeHouse'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar, uzman kadro ve hızlı servis hizmeti ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız. Siz de bisiklet tutkunları için en iyi hizmeti almak istiyorsanız, Fakı BikeHouse'u tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Carraro & Bianchi Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Fakı BikeHouse Yorumlar - 1

user266353

Çorum Carraro & Bianchi Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Fakı BikeHouse Bisiklet Mağazası oldukça profesyonel ve müşteri odaklı bir hizmet sunuyor. Personelin ilgisi ve bilgisi beni oldukça memnun etti. Ayrıca mağazada bulunan ürün çeşitliliği de oldukça geniş. Bisikletimi buradan aldım ve aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

16 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 11:00–17:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı