Mimoza Pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Mimoza Pastanesi Çorum

Mimoza Pastanesi, Çorum şehrinde lezzetli pasta ve tatlı çeşitleri sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan pastane, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Mimoza Pastanesi, geleneksel Türk tatlılarından modern pasta çeşitlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Pastanenin kurucusu olan Mehmet Bey, lezzetli ve taze ürünleriyle müşterilerin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Mimoza Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Fiyatlar, ürün çeşidine ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Mimoza Pastanesi, lezzetli ve görsel olarak da şık sunumlarıyla müşterilerin favori mekanı olmayı başarmıştır. Kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla herkesi memnun etmektedir. Siz de Mimoza Pastanesi'ni tercih ederek lezzetli tatlıların keyfini çıkarabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Mimoza Pastanesi Yorumlar - 1

user266273

Çorum Mimoza Pastanesi Fırın'da yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu pastane, hijyenik ve temiz bir ortama sahipti. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Özellikle tatlılarının lezzeti beni çok etkiledi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

16 Ağustos 2024
Z.

Z.

Pastaların dış görünüşleri çok güzel lakin tadlarını hiç sevmiyorum. Çevreme "buradan pasta vs almayın" diyorum ama inatla alıyorlar sonra da yemiyorlar. Çikolatası vs de kalitesiz.

2023:10:02 20:51:18
Tuba Giraz

Tuba Giraz

Daha önce beğenerek aldığımız böreklerden, tekrar aldırdım.Fakat resimde gördüğünüz gibi içindeki kıymalar sayılı. Yok denecek kadar az, lezzet yok..Bu konuda elemanlarınızı tekrar değerlendiriniz..Firmanıza yakıştıramadım. Kul hakkına riayet edenin rızkı bereketlenir aksi takdirde kaybeden siz olursunuz..

2023:02:28 16:57:52
Fatih Özgün

Fatih Özgün

Akşam saat 23:00 civarı pastanenizi ziyaret ettik. Kapı kapalı ancak içeride bir bey ile bir bayan vardı. Kapıdan seslenerek sadece ambalajlı kapalı dondurmalardan almaya geldiğimizi bildirdik. Kapanışı yaptıklarını söyleyip yüzümüze bile bakmadan kesinlikle hizmet anlayışına sığmayan bir tavır ile geri çevrildik. Babam buranın dondurmasını çok sevmesinden dolayı ısrar etti ve yine tavır yapar gibi istemeye istemeye yardımcı olmaya çalıştılar. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak hizmet vermekteyim. Ancak hiçbir müşterimize bu şekilde bir tavır sergilemedik sergilemeyiz. Diğer yorumları okuduktan sonra işletme sahibinin yorumları yanıtlamasına bakacak olursak personel yanlı tavır sergilendiğini ve müşteri memnuniyeti noktasında herhangi bir çalışma yapılmadığını gördüm. Bu günden sonra dondurmayı bedava veriyoruz deseniz dahi artık tercih etmeyeceğim bir firmasınız. 180 TL para ödeyip sıfır hizmet aldığım hiçbir işletme olmamıştı şimdiye kadar. Firmayı tercih edecek olanlar 2. Defa düşünmekerini tavsiye ederim. 2 sene önce 4 yıldız vermiş olduğum firma artık benim için zorunlu olmasa 1 yıldız dahi etmez...

2023:06:29 20:51:59
İbrahim Kirçi

İbrahim Kirçi

NE ZAMAN YAŞ PASTA ALSAM MUTLAKA BİR SORUN YAŞADIM. YA İSTEDİĞİM PASTAYI YAPAMADILAR YA İÇİNE İSTEMEDİĞİM MALZEMEYİ KOYDULAR YADA PASTA EKŞİMİŞ BOZULMUŞ ÇIKTI. BİRDE ÜSTELİK GÖTÜRÜYORSUN SANKİ YALAN SÖYLÜYORUZ HEP BİR BAHANE ÇALIŞANLAR DESEN AYRI Bİ HAVA İÇERİYE MÜŞTERİMİ GİRDİ TAŞ MI GİRDİ HİÇ İLGİ ALAKA YOK SANKİ ZORLA ÇALIŞIYORLAR. İŞ VEREN BUNLARA ÇÖZÜM BULMALI YOKSA DİĞER YORUMLARADA BAKTIĞIMDA BAYAĞI MÜŞTERİ KAYBEDER Kİ BENDE BU SAATTEN SONRA NE ALIRIM NEDE BANA SORANLARA ALDIRIRIM BENİM İÇİN 0

2023:08:14 15:08:10
Uğur Korkmaz

Uğur Korkmaz

Mahallemizin Pastanesi, taze ve güzel ürünleri var. Fiyatları makul.

2023:10:09 17:19:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 05:30–23:00
  • Salı 05:30–23:00
  • Çarşamba 05:30–23:00
  • Perşembe 05:30–23:00
  • Cuma 05:30–23:00
  • Cumartesi 05:30–23:00
  • Pazar 06:00–23:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı