family pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Çorum Family Pastanesi

Çorum Family Pastanesi, şehirdeki en popüler pastane ve kafe mekanlarından biridir. 1995 yılında açılan işletme, lezzetli pastalar, tatlılar, börekler ve kahveler sunmaktadır.

Tarihçe

Family Pastanesi, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli ürünleri ve misafirperver hizmeti ile müşterilerinin gözdesi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Pastalar ve tatlılar uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kahve çeşitleri ise orta seviye fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve taze ürünler
  • Misafirperver hizmet anlayışı
  • Şık ve rahat bir ortam
Çorum Family Pastanesi, kaliteli ürünleri ve sıcak atmosferi ile her yaştan müşteriye hitap etmektedir. Arkadaşlarınızla buluşmak, ailenizle keyifli bir zaman geçirmek veya sadece kendi başınıza dinlenmek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez family pastanesi Yorumlar - 1

user266215

Çorum Family Pastanesi Fırın, harika lezzetleri ve misafirperver hizmetiyle beni her zaman memnun etmeyi başarıyor. Özellikle taze ve çeşitli ürünleriyle her ziyaretimde beni mutlu ediyorlar. Fırının temizliği ve düzeni de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

16 Ağustos 2024
Oğuzhan DİNÇEL

Oğuzhan DİNÇEL

İlk açıldığı zamanlar idare ederdi ama 1.yıldan sonra çok değiştiler. Dükkana müşteri girmiş mi girmemiş mi hiç umurlarında değil. Bisey soruyorsun surat asıyorlar. İlgi alaka sıfır bile değil. Çok şey var yazılacak da ona bile değmezsiniz.

2024:01:11 18:51:30
Burak Safakcı

Burak Safakcı

Çorum da temiz leziz görseliği ve düzgün hizmet anlayışı ve bol çeşitle hizmet veren pastahane & cafe 💯 İşyeri sahibi Levent beyin misafirleriyle birebir ilgilendiği ve imalattan başyan bu serüvende örnek bir işletmeye dönüştürdüğü bir başarı hikayesi 👏👏👏 Her zaman imalata zevkle inen ve çalışan bir kişi 🧿 ekibi ile uyum içinde vede güzel bir diyalogla çalışma ortamı ve iş imkanı yaratmış 💯 kendisinin samimi ilgi ve alakasına , uyumla çalıştığı güler yüzlü ve çalışkan ekibine teşekkürlerimle ... Kesinlikle tavsiye ederim 🎯

2023:11:12 14:08:20
Emel Şahin

Emel Şahin

Pastalar oldukça lezzetli, fiyatları da iyi. Sadece orada çalışan bayanın maaşını mi vermiyorsunuz? Hiç yüzü gülmüyor. Müşteri geldi mi defolun gidin gibi bakıyor:)

2023:10:26 18:42:54
Samet Mazlum

Samet Mazlum

Eşim evlilik yıldönümümüz için pasta siparişi vermiş pastayi aldik yazı kısmı boyadan solmus üstüne birdaha yazmaya calismislar nasil bir boya kullanildiysa yerken bile heryerimiz boya oldu ve sipariş verdiğimiz pasta meyveliyken cikolatali çıktı. Yorumlari okuyorsaniz bu yorumumu dikkate alarak bu pastaneden pasta alin önermiyorum kimseye paraniz boşa gitmesin…

2023:08:17 17:24:33
Doğan Şahin

Doğan Şahin

Ilk defa pasta aldım. Pasta bayat ve çok yavan geldi tadını da beğenmedim. Ancak hepsi bir kenara pastadan yumurta kabuğu çıktı. Uzun bir süre pasta yiyemeyecegim sayenizde.

2023:02:24 11:11:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı