Şellale Fırın

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum Şellale Fırın

Şellale Fırın, Çorum şehrinde lezzetli ekmek ve unlu mamuller sunan bir fırındır. 1990 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Şellale Fırın, geleneksel yöntemlerle üretim yaparak, her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan fırın, her gün yeni ve özel tarifler deneyerek müşterilerine farklı lezzetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Şellale Fırın, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, kaliteyi düşürmeden müşteri dostu bir şekilde belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemeler kullanımı
  • Geleneksel yöntemlerle üretim
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Şellale Fırın, lezzetli ve taze ürünleri, uygun fiyatlarla sunarak müşterilerinin vazgeçilmez tercihi olmayı hedeflemektedir. Geleneksel lezzetleri modern bir anlayışla buluşturan fırınımızı tercih ettiğinizde, kalite ve lezzetin keyfini çıkaracaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez Şellale Fırın Yorumlar - 1

user266149

Çorum Şellale Fırın Fırın'da yaptığımız alışverişten çok memnun kaldık. Ekmekler taptaze ve lezzetliydi, çeşitlilikleri de oldukça fazlaydı. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir fırın.

16 Ağustos 2024
Merve Gerçekcioğlu

Merve Gerçekcioğlu

Spesiyal kahvaltı tabağı idare ederdi, karışık soğan halkası ve patates kızartması tabağı alt kısmı patates kızartması ile dolu iken üst kısımda patatese oranla soğan halkası ve nugget çok az miktardaydı, yumurta olmasada olurdu tereyağ ile yapılsa en azından damağa hitap ederdi, kruvasan kruvasan olalı böyle eziyet görmemiştir aşırı sert ve aşırı yağlı kruvasan demeye bin şahit lazım, birer bardak çay ücretsiz sonrası ücretli birdaha tercih edebileceğim bir mekan değil. Üst katta tek eleman çalıştırılıyor ve heryere yetmeye çalışıyor

2024:01:05 11:11:07
Sefa Boyraz

Sefa Boyraz

Oturma alanı sigara içilen içilmeyen karışmış gibi sigarasız alan yetersiz. Personel kibar fakat bilgisiz. Aromalı filtre kahvesini beğendik sıcak ve lezzetli idi. Kumpir vasatın altındaydı maalesef.

2024:01:20 12:27:51
Songul Sariaslan

Songul Sariaslan

Bu yorumu çok üzülerek yazıyorum:(Senelerdir gittiğimiz, sessiz sakin ve temizliğiyle bildiğimiz yerde bugün olmaması gerekenler oldu. Masaya zıplayan sarı böcekten tutun da garson beyin elleriyle servis gereçlerini uzatarak masaya koymasına kadar. Hoş olmadı,yakışmadı.

2023:12:25 16:59:03
Doğa Atalar

Doğa Atalar

Şellale lezzetleri kesinlikle alışkanlık yapıyor:)) Çalışanlar gibi şahane bir mekan ve servislerde herhangi bir gecikme yaşanmamakta. Müdürü de aynı şekilde çalışanlar kadar sempatik, güler yüzlü ve yardımsever:) tavsiyemdir…

2024:01:11 18:31:32
Cahit Sarı

Cahit Sarı

Müşteri ye davranış sıfır çalışanların başında bı sorumlu var zaten ona hiç lafım yok insanlara kabaca hitap etme ve ters ters konuşmalar yani personel konusunda bı gözden geçirilmesi gerekir özellikle üst kattaki müdür bozuntusunun

2023:12:09 14:22:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–00:00
  • Salı 06:30–00:00
  • Çarşamba 06:30–00:00
  • Perşembe 06:30–00:00
  • Cuma 06:30–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı