JOY cake

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Çorum JOY Cake

JOY Cake, Çorum şehrinde bulunan bir pastane ve cafe olarak hizmet vermektedir. 2010 yılında açılan işletme, lezzetli pasta ve tatlı çeşitleri ile müşterilerine kaliteli bir deneyim sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan JOY Cake, her bütçeye hitap eden fiyatlarla müşterilerine hizmet vermektedir. Ayrıca özel günler için de özel tasarımlı pastalar yapmaktadır.

  • Geniş pasta ve tatlı çeşitleri
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanımı
  • Özel tasarım pastalar
  • Konsept partiler için catering hizmeti
JOY Cake'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Lezzetli ve görsel açıdan şık pastalarıyla herkesin beğenisini kazanmaktadır. Ayrıca özel günlerinizde size özel tasarım pastalar yaparak unutulmaz anlar yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çorum Merkez JOY cake Yorumlar - 1

user266129

Çorum JOY cake Fırın'dan aldığım pasta çok lezzetliydi. Hem görünümü hem de tadı harikaydı. Ayrıca personelin ilgisi de çok güzeldi. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir mekan.

16 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı