Mustafa DAMAR SMMM Bürosu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çorum Mustafa DAMAR SMMM Bürosu

Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, Çorum şehrinde faaliyet gösteren bir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik bürosudur. 1995 yılında kurulan firma, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, 1995 yılında Mustafa Damar tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, müşterilerine güvenilir ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Hizmetler

  • Muhasebe ve Finansal Danışmanlık
  • Vergi Danışmanlığı
  • İşletme Danışmanlığı
  • Yeminli Mali Müşavirlik

Fiyat Politikası

Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikası, müşteri memnuniyetini ve şeffaflığı ön planda tutmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunmaktadır. Her ölçekteki müşteriye uygun çözümler sunarak geniş bir müşteri portföyüne sahiptir.

Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, uzman kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşterilerine sağladığı kaliteli ve güvenilir hizmetlerle fark yaratan firma, işletme ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çorum Merkez Mustafa DAMAR SMMM Bürosu Yorumlar - 1

user265983

Çorum Mustafa DAMAR SMMM Bürosu, muhasebe konusunda oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren bir yaklaşımları var ve her türlü sorunuza hızlıca çözüm bulabiliyorlar. Personelin ilgili ve bilgili olması da büronun tercih edilme sebeplerinden biri. Ancak bazen iletişimde küçük aksaklıklar yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir hizmet sunuyorlar.Puan : 4

16 Ağustos 2024
Serkan Haylaz

Serkan Haylaz

Tecrübe ve güvenin birleştiği adres. Samimi bir ortam. Teşekkürler...

2023:03:11 09:06:18
oğuz yayla

oğuz yayla

❤️

2023:03:11 09:08:57
Maria Kenny

Maria Kenny

2023:03:11 09:22:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:30
  • Salı 09:00–17:30
  • Çarşamba 09:00–17:30
  • Perşembe 09:00–17:30
  • Cuma 09:00–17:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Çorum Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı