Çankırı Gazino Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Çankırı Çankırı Gazino Müdürlüğü

Çankırı Gazino Müdürlüğü, Çankırı şehrinde eğlenceli ve keyifli bir gece geçirmek isteyenler için ideal bir mekandır. Müdürlük, canlı müzik, dans gösterileri ve yemek servisi gibi birçok hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Çankırı Gazino Müdürlüğü, 1990 yılında açılmış olup uzun yıllardır şehirdeki eğlence sektöründe hizmet vermektedir. Müdürlük, kaliteli ve profesyonel bir eğlence anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Giriş ücreti: 50 TL
  • Yemek menüsü: 100 TL
  • İçecek fiyatları: 10 TL - 50 TL arasında değişmektedir

Önemli Özellikler

  • Canlı müzik performansları
  • Dans gösterileri
  • Geniş yemek menüsü
  • Şık ve konforlu atmosfer
Çankırı Gazino Müdürlüğü, kaliteli hizmet anlayışı ve eğlenceli atmosferiyle şehirdeki en popüler eğlence mekanlarından biridir. Eğlenceli bir gece geçirmek isteyen herkesi bekliyoruz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Merkez Çankırı Gazino Müdürlüğü Yorumlar - 1

user265905

Çankırı Çankırı Gazino Müdürlüğü, şehirde eğlence ve müzik denildiğinde akla gelen ilk mekanlardan biridir. Canlı müzik performansları, dans gösterileri ve eğlenceli atmosferi ile müşterilerine unutulmaz bir gece yaşatmaktadır. Personelin ilgili ve profesyonel olması da müşteri memnuniyetini artırmaktadır. Ancak mekanın biraz daha genişletilmesi ve yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak keyifli bir deneyim sunan Çankırı Gazino Müdürlüğü'ne 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

16 Ağustos 2024
Kutay Utku

Kutay Utku

Uzun süreli kalan biri olarak değerlendiriyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum !!! Personele yönelik hiç verimli bir hizmet yok sadece komutan odaklı çalışan bir birim ! Çürük domatesli çorbası çürük domatesli salata böcek tarafından kemirilmiş biberli salata bol bol bayat etmek yemek 1 gün önceden kalan çorbayı aşırı sulandırarak sunulan beyaz su çorbası ( yayla çorbası hayatımda yediğim en kötü yayla çorbası ) yanık tavuk yemeği yemek isterseniz doğu yerdesiniz hoşgeldiniz kötü kokan nevresimler için doğru yerdesiniz (evet bu kadar olumsuz içinde neden burada kalıyorsun sorusunun cevabı ekonomik yetersizlik param olsa burada kalmam) bu olumsuzluklar düzeltile bilir mi evet ama düzelmek istenmiyor. Çocuk için kedi pisliğinden geçilmeyen küçük bir parkı var. 5 yıldız veren kişiyide sadece fiyatlardan dolayı verdiğini düşünüyorum 5 yıldızlık bir yanı yok ve bu olumsuzlukları söylemeyin haksız çıkarsınız

2023:09:26 05:09:03
aytac akgun

aytac akgun

Odaları çok bakımsız..Temizlik yapmadan teslim ettiler...Çarşaf yastık kılıfı ve havlular talebimiz ve ısrarla aramamız sonucu geldi ...Herkes birine atıyor görevini ..Giriş için yapılan kontroller çok ilgisiz...Güler yüzlü asker görmek sayı ile ...Pasta salonu harika işliyor...Oradan çok memnun kaldık..Çay ve kahvesi çok güzel...Pastalar ve sütlü tatlıları beğendik.Bahçesi güzel ...Görevini lâyıkı ile yapanlara çok teşekkürler..

2023:10:09 21:56:32
bahriyeli doğa sporları Bahriyeli

bahriyeli doğa sporları Bahriyeli

Ani defterinize 60 yil onceki heyecanimıziOvgumuzu okuyun.Aysu ozmen imzali64 yil korunmus bu gune getirenlere sukranimizi bildiriyoruz. .

2023:11:07 18:13:35
Burak

Burak

Motor konusunda park sorunu bulunuyor acil önlem alınmalı çalışma yapılmalı

2023:11:10 13:31:20
Bünyamin Tokmak

Bünyamin Tokmak

Temiz, nezih, ucuz, keyifli bir mekân.

2023:09:26 15:27:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı