İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Çankırı İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel

İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel, Çankırı şehrinde doğal termal kaynaklara sahip olan bir tesistir. Misafirlerine termal spa hizmetleri sunan otel, sağlık ve dinlenme odaklı bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Termal kaynaklara sahip olmasıyla bilinen Çankırı'da, sağlık turizminin önemli bir noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelde konaklama fiyatları oda tipine ve sezonlara göre değişiklik gösterebilir.
  • Termal spa hizmetleri ekstra ücrete tabidir.

Önemli Özellikler

  • Doğal termal kaynaklara sahip olması
  • Spa ve wellness hizmetleri
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Konforlu ve modern odalar
İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel, doğal termal kaynaklara sahip olması ve sağlık odaklı hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Şehir hayatından uzaklaşıp dinlenmek isteyenler için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Çankırı Kurşunlu İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel Yorumlar - 1

user265439

Çankırı İpeksoy Thermal Resort & Spa Hotel Spa, harika bir deneyim yaşadım. Otelin termal olanakları çok kaliteliydi ve personel çok ilgiliydi. Odalar temiz ve konforluydu. Yemekler de lezzetliydi. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

15 Ağustos 2024
Burcu Özdemir

Burcu Özdemir

Bu kadar berbat bir otel görmedim, hangi birinden bahsedeyim. Jakuzili banyo satıyorlar, sonra arızalı olduğu için jakuzi çalışmıyor dediler. Sonra diğer misafirlerden öğrendik ki aylardır bu jakuzi çalışmıyormuş. Saunalı aile banyosuna ekstra ücret istiyorlar ama sauna kapısı açık kaldığı için çalışmıyormuş. Yoğunluk olduğu için terliğimiz kalmadı diyerek terlik satmaya çalıştılar. 1 tane peştemal havlu ile idare etmek zorundasınız. Termal otelde sıcak su akmıyor, buz gibi su ile duş aldık, resepsiyondaki hanım normal diyor çünkü trafo patlamış. Müdürünüzle görüşelim dedik, yarım saat bekledikten sonra bir bey geldi, telafi etmek için kahve ikram edelim diyor. Havuz kısmında bir hanım vardı, Hatay'dan depremden gelmiş, tek başına oteli o hanımın pozitifliği ve güler yüzle çabalaması ayakta tutuyor sanki...

2024:01:23 16:56:40
DILAY ARALIK

DILAY ARALIK

Ankara da yaşıyoruz yılbaşı için yakin Bir yer bakarken araştırıp gitme fırsatımız oldu. Fiyat olarak çevre illere göre uygun . Yemekleri çok güzeldi fakat yetersiz idi tez tükenmişti . 1.5 yaşındaki oğlum otelde hiç sıkılmadan gayet güzel vakit geçirdi . Kadın havuz bölümünde mini bir park var otel girişinde jeton çalışan Oyuncaklar var ve ayrı bir mini clup vardi yeterliydi bizim için. Çalışan tüm personellerin ilgisine çok teşekkür ederiz yoğunluğa rağmen çok ilgilendiler. Oda kısmında ki küvet çok küçüktü . Otel çok sıcaktı kış günü diye fazla tişört almamistik keşke alsaymışız. Otel içerisinde gerekli ihtiyaçları karşılayacak bir market bulunmaktadır. Termal havuz güzeldi biraz koku vardı sanırsam sudan kaynaklı. Otelde otopark sıkıntısı yoktu. Ben gidecek kişilere tavsiye ederim esim ve arkadaşlarım da memnun kaldılar. Yılbaşı için canlı müzik vardı ortam çok güzeldi aile ile gidilecek en uygun fiyat gideceklere şimdiden iyi eğlenceler dilerim

2024:01:01 14:39:41
kübra yüksel

kübra yüksel

Otele ilk gelisimizdi, bizim gibi yorumlara bakıp gelenler için ayrıntılı oteli yorumlayacagim. Otel temizlik olarak çok iyi özellikle ortak lavaboları ne zaman kullandiysak hepsinde tertemizdi, havuzu çok küçük daha büyük bir havuz yapilabilirmis.Havuza malesef bonesiz ve mayosuz giren teyzeler vardı bu beni çok rahatsız etti, otelin daha dikkatli olup bu konuda daha disiplinli olmaları gerekir.Yemekleri güzel damak zevkinize uygun mutlaka bişey bulursunuz. Garsonlar çok çok iyi ilgili çok beğendik, çok hızlılar. Yemek yenilen yer gayet şık güzel bir yer.Resepsiyonda ki İlayda hanım ve yanındaki bayanın adını göremedim malesef biraz üslup olarak sıkıntılilar sertler. Bir puanı burdan kiracagim.Ama akşam Fadime hanım vardı gayet ilgili, guleryuzluydu. Cuma akşami sıra gecesi vardı güzeldi çiğ köfte lezzetliydi.Cumartesi aksamida canlı müzik vardı fakat pek güzel değildi bizim için çok önemli de değildi. Otelin bahçesi loby kısmı güzel temiz sakın. Odalar güzel temiz sıcak.

2024:01:01 09:42:10
Suat Aydin

Suat Aydin

Standart odada kaldık. Geniş, temiz, modern ve konforluydu. YP+ konakladık. Sabah ve ikindi kahvaltıları ve akşam yemeği oldukça zengin, lezzetli ve özenliydi. Bununla birlikte hamam kısmı sahipsizdi. Çalışanlar ilave ücret verilen hizmetlere odaklanmış durumdaydı. Ayrıca hamam gidiş ve geliş yolu, soyunma odası çok soğuktu.

2024:01:23 13:59:05
Yunus BAŞOL

Yunus BAŞOL

Kapıdan içeri adım attığımız an itibariyle bizleri kendi evinde misafir ağırlıyormuş gibi karşılayan güler yüzlü ve kaliteli bir ekibin olduğu nadir işletmelerden bir tanesi İpeksoy Thermal Otel diyebilirim. Odalar temiz, kettle çay, şeker ve su var. Açık büfe kahvaltısını beğendim. Sağ olsun konaklama sürecimizde tüm sorularımıza Murat Bey cevap verdi ve yardımcı oldu. Medikal masajı tavsiye ederim.

2024:01:13 16:52:12

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Çankırı Kurşunlu 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı