Final Yıldıztepe Kampüsü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Çankırı Final Yıldıztepe Kampüsü

Final Yıldıztepe Kampüsü, Çankırı şehrinde eğitim hizmeti veren bir kuruluştur. Kampüs, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunmak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Final Yıldıztepe Kampüsü, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Kampüs, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, burs imkanları da bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern eğitim alanları
  • Deneyimli öğretmen kadrosu
  • Çeşitli sosyal etkinlikler ve kulüpler
  • Yabancı dil eğitimi imkanı
Final Yıldıztepe Kampüsü, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak için titizlikle çalışmaktadır. Kaliteli eğitim anlayışı ve modern olanaklarıyla öne çıkan kampüs, öğrencilerin tercih etmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Çankırı Merkez Final Yıldıztepe Kampüsü Yorumlar - 1

user265248

Çankırı Final Yıldıztepe Kampüsü Okulu, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı sayesinde öğrencilerin başarısı her geçen gün artıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi düzeyde. Spor alanları, kütüphane ve laboratuvarlar öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlenmiş. Ayrıca sosyal etkinlikler ve kültürel etkinliklerle öğrencilerin gelişimine katkı sağlanıyor. Çankırı Final Yıldıztepe Kampüsü Okulu, öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için gerekli olan her türlü imkanı sunuyor.

15 Ağustos 2024
metehan Ünal

metehan Ünal

Abartılıyor. Gereksiz pahalı okula doğru düzgün bi top bile alamıyolar. Sadece eğitim açısından sayısal ve Türkçe dersleri iyi.

2023:03:11 20:19:38
METİN DAĞ

METİN DAĞ

Okulun amacı sadece öğrenmek değil, daha iyi bir insan olmaktır. Elbette matematik ve tarihle ilgili bilgileri de öğrenmek zorundasınız. Ancak okuldaki ana hedef şefkat, kişisel farkındalık, organizasyon ve iyilik yapmak gibi becerileri kazanmaktır.Bunlar bir okulda olması gereken şeylerdir, okulumuz bunu fazlasıyla karşılamanın yanında üniversiteye hazırlık ve eğitim kadrosuyla da zirveye oynamayı başarıyor. 👏

2022:03:19 19:24:11
Bedriye Çağlar

Bedriye Çağlar

Böyle bir öğretim kalitesi ve eğitim düzeyinin hiçbir yerde bulunamayacağına eminim. Bu okulda okumak büyük bir ayrıcalık ve ben buna sahip olduğum için çok şanslıyım. Öğretmenlerin samimi ve bilgili olması bizim için büyük bir şans. Öğretmenlerimiz bizlerin hem arkadaşı hem de yol gösteren bir dostudur.Biz okulun içinde büyük bir aile oluşturduk ve umarim sizde böyle güzel bir ailenin parçası olursunuz.

2022:03:19 19:53:13
Sude Bilgin

Sude Bilgin

gerek idaresi gerek öğretmen kadrosu ve öğrencileri başarıya götüren yolda motivasyonlarıyla çankırının en ideal okullarından biridir. öğrenci öğretmen ilişkilerinde saygı ve sevgi çervçevesinde iletişimin öğrencilere yansıdığı mutluluk dışarıdan rahatlıkla gözlemlenebilir.

2022:03:19 15:44:12
_ HALİT _

_ HALİT _

Buraya 11. Sınıfın 2. Dönemi geldim ders açısından olsun her türlü çok iyi bir okul her öğrenci ile ilgileniliyor bu benim gibi öğrenciler açısından çok iyi bir konu gelmek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim :)

2022:03:19 15:22:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Çankırı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı